Omega-3 Fatty Acids in Health and Disease
Sorozatcím: Food Science and Technology; 37;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 260.00
-
124 215 Ft (118 300 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 24 843 Ft off)
- Kedvezményes ár 99 372 Ft (94 640 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
124 215 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó CRC Press
- Megjelenés dátuma 1990. február 9.
- ISBN 9780824782924
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem256 oldal
- Méret 234x156 mm
- Súly 453 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Rövid leírás:
A report from research in the MIT Sea Grant College Program. Discusses the relationship between particular fatty acids found only in fish oil, and human health. Presents and evaluates information on the health effects of dietary fats generally; evidence that fish oil consumption affects the incidenc
TöbbHosszú leírás:
A report from research in the MIT Sea Grant College Program. Discusses the relationship between particular fatty acids found only in fish oil, and human health. Presents and evaluates information on the health effects of dietary fats generally; evidence that fish oil consumption affects the incidenc
TöbbTartalomjegyzék:
Preface -- Contributors -- Part I: Health Effects of Omega-3 Fatty Acids -- 1. Impact of Dietary Fat on Human Health /Robert S. Lees -- 2. Effects of Omega-3 Fatty Acids on Risk Factors for Cardiovascular Disease /D.Roger Illingworth and Daniel Ullmann -- 3. Clinical and Epidemiological Data on the Effects of Fish Oil in Cardiovascular Disease /Charles H. Hennekens, Julie E. Buring, and Sherry L. Mayrent -- 4. The Effects of Fish Oil on Connective Tissue Metabolism and Connective Tissue Disease /Roy Soberman -- 5. Experimental and Epidemiological Evidence on Marine Lipids and Carcinogenesis /Kenneth K. Carroll -- 6. Omega-3 Fatty Acids in Growth and Development /Artemis P. Simopoulos -- Part II: Sources of Dietary and Pharmacological Omega-3 Fatty Acids -- 7. Sources of Omega-3 Fatty Acids in Human Diets /John E. Kinsella -- 8. Supercritical Fluid Fractionation of Fish Oils /Val Krukonis -- 9. Omega-3 Fatty Acids from Algae /Richard J. Radmer -- 10. Chemical and Analytical Aspects of Assuring an Effective Supply of Omega-3 Fatty Acids to the Consumer /Robert G. Ackman and W. M. N. Ratnayake -- Index.
Több
Presidents and the American Presidency
14 327 Ft
12 895 Ft
Exploring the Bible ? A Bible Reading Plan for Kids: A Bible Reading Plan for Kids
5 728 Ft
5 155 Ft