Hírek

Újabb nagy karitatív célú kampány indult (2018. május 7.)

20% kedvezmény, 5% a karitatív célra

Május elején számos jelentős nemzetközi kiadó részvételével elindult és június 30-ig tart egy nagy vásárunk. A vásárban nagyrészt vezető tudományos és szakkiadóktól találhat könyveket, de népszerűbb kiadványok is jelentős számban vannak. A lista kint van áruházunk főoldalán, és – mivel több százezer címet tartalmaz – böngészéssel, azon belül szűkítésekkel kereshető, hogy a könyvek tömegéből az Önt éppen érdeklőt is megtalálja.

A vásár keretében 20% kedvezményt adunk a lista minden könyvére online (azaz kosárba tételes) rendelésekre, azon ügyfeleinknek, akik fel vannak iratkozva (mint Ön is) hírlevelünkre. A nagy kedvezményen túl a befolyó, áfa nélküli összeg 5%-át A Gondolkodás Öröme Alapítvány (GOA) Gondola programja vagy a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány számára adjuk majd. Az online vásárlás végén, a kosárnál Ön tudja majd eldönteni, hogy mely célra adományoz.

A részt vevő kiadói csoportok: Berghahn, Boydell & Brewer, Cambridge University Press, Combined Academic Publishing, De Gruyter, Elsevier Health, Elsevier Science, John Wiley & Sons, Lippincott Williams and Wilkins (Wolters Kluwer Health), Palgrave HE, Prestel Publishing, Springer Nature, Taylor & Francis, Thames and Hudson, World Scientific Publishing