Hírek

Újabb nagy karitatív célú kampány indult (2019. május 1.)

20% kedvezmény, 5% a karitatív célra

Május elején számos jelentős nemzetközi kiadó részvételével elindult és június 30-ig tart egy nagy vásárunk. A vásárban nagyrészt vezető tudományos és szakkiadóktól találhat könyveket, de népszerűbb kiadványok is jelentős számban vannak. A lista kint van áruházunk főoldalán, és – mivel több százezer címet tartalmaz – böngészéssel, azon belül szűkítésekkel kereshető, hogy a könyvek tömegéből az Önt éppen érdeklőt is megtalálja.

A vásár keretében 20% kedvezményt adunk a lista minden könyvére online (azaz kosárba tételes) rendelésekre, azon ügyfeleinknek, akik fel vannak iratkozva hírlevelünkre. A nagy kedvezményen túl a befolyó, áfa nélküli összeg 5%-át A Gondolkodás Öröme Alapítvány (GOA) Gondola programja vagy a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány számára adjuk majd. Az online vásárlás végén, a kosárnál Ön tudja majd eldönteni, hogy mely célra adományoz. Tavaly november-decemberben már volt hasonló vásárunk, amelyet követően a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványnak 248.133 Ft-ot, a GOA részére pedig 225.886 Ft-ot utaltunk át.

A részt vevő kiadói csoportok: Bloomsbury, Boydell & Brewer, CABI Publishing, Cambridge University Press, Casemate (Oxbow), Columbia University Press, De Gruyter, Elsevier Health Sciences, Elsevier Science and Technology, Emerald Group Publishing, John Wiley & Sons, MIT, Princeton University Press, SAGE Publications, Springer Nature, Taylor & Francis, University of California Press, Wolters Kluwer, World Scientific Publishing, Thames and Hudson