Hírek

Hatalmas vásár az év végén (2020. november 1.)

Több százezer könyv 20% kedvezménnyel

Elindult egy hatalmas, sok százezer könyvet tartalmazó vásár, amely december 31-ig tart, és amelynek keretében 20% kedvezménnyel rendelhetők könyvek. A nagy kedvezményen túl a befolyó, áfa nélküli összeg 5%-át A Gondolkodás Öröme Alapítvány Gondola programja vagy a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány számára adjuk majd. Az online vásárlás végén, a kosárnál Ön tudja majd eldönteni, hogy mely célra adományoz.

Ezen kiadók vagy csoportok könyvei szerepelnek a vásárban: Springer Nature, Taylor and Francis csoport (beleértve például a Routledge-ot), Elsevier csoport, Combined Academic Publishers, Bloomsbury, Palgrave Macmillan, de Gruyter, Wolters Kluwer Health, Sage, Cambridge University Press, Oxford University Press, Harvard University Press, CABI, Princeton University Press, Edinburgh University Press, John Wiley & Sons, Thames and Hudson, Bristol University Press, Berghahn Books, Boydell & Brewer, Emerald Group Publishing és talán kevéssé majd bővül a lista november elején.

Fontos, hogy ezen kiadók nem minden könyve szerepel a vásárban és a kedvezmények csak az online (kosárba tétel útján végrehajtott) rendelésekre érvényesek. A kedvezmények hírlevelünkre feliratkozott ügyfeleinknek érhetők el. A vásár elsősorban angol nyelvű könyvekre terjed ki, kevés német nyelvű kiadvány érintett.

Lásd balra a Karitatív célú kampány linket!