• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Microplastics in Agriculture and Food Science: Methods for Identification and Remediation

    Microplastics in Agriculture and Food Science by Avino, Pasquale; Di Fiore, Cristina; Farris, Stefano;

    Methods for Identification and Remediation

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 190.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        78 802 Ft (75 050 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 15 760 Ft off)
      • Kedvezményes ár 63 042 Ft (60 040 Ft + 5% áfa)

    78 802 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Elsevier Science
    • Megjelenés dátuma 2025. március 26.

    • ISBN 9780443222108
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem500 oldal
    • Méret 234x190 mm
    • Súly 1340 g
    • Nyelv angol
    • 648

    Kategóriák

    A természettudományok általános kérdései, tudománytörténet, tudományfilozófia Botanika, növénytan Zoológia, állattan Biokémia Farmakológia, terapeutika, toxikológia A mezőgazdaság általános kérdései Növénytermesztés Állattenyésztés Vegyészmérnöki tudomány, vegyipar Gépészmérnöki tudományok Üzemmérnöki tudományok Élelmiszer- és dohányipar, élelmiszertudomány Média- és kommunikációs ipar Terméktervezés Food sciences Geológia Környezetvédelem Környezettudomány általában A természettudományok általános kérdései, tudománytörténet, tudományfilozófia (karitatív célú kampány) Botanika, növénytan (karitatív célú kampány) Zoológia, állattan (karitatív célú kampány) Biokémia (karitatív célú kampány) Farmakológia, terapeutika, toxikológia (karitatív célú kampány) A mezőgazdaság általános kérdései (karitatív célú kampány) Növénytermesztés (karitatív célú kampány) Állattenyésztés (karitatív célú kampány) Vegyészmérnöki tudomány, vegyipar (karitatív célú kampány) Gépészmérnöki tudományok (karitatív célú kampány) Üzemmérnöki tudományok (karitatív célú kampány) Élelmiszer- és dohányipar, élelmiszertudomány (karitatív célú kampány) Média- és kommunikációs ipar (karitatív célú kampány) Terméktervezés (karitatív célú kampány) Food sciences (karitatív célú kampány) Geológia (karitatív célú kampány) Környezetvédelem (karitatív célú kampány) Környezettudomány általában (karitatív célú kampány)

    Hosszú leírás:

    Microplastics in Agriculture and Food Science: Methods for Identification and Remediation presents fundamental insights into the sources of microplastics and their impact on important agricultural, food, and environmental resources. Presenting insights into these highly related fields, this book is the first to enable cross- and multidisciplinary understanding and application.

    Microplastics are tiny particles created during plastic production as well as those particles remaining when plastic degrades and breaks down. They are sometimes difficult to identify, and the methods for qualifying and classifying them are not always clear despite the importance of their recognition and remediation. With insights into analytical methods including the challenges, this book addresses microplastics from the farm to the food pyramid, highlighting the issues they raise and the options for removing them.

    Written by a global team of experts, this volume contributes to further understanding and addressing of this increasing global challenge, and is an excellent resource for researchers in agricultural science, environmental science, and food science (particularly food chemistry and food packaging).

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Part I: The Contaminants of the 21st Century: An Introduction to Microplastics
    1. Plastics in the Agricultural Field
    2. Plastics in the Food Sector
    3. Principle Plastic Polymers in Agricultural and Food Sectors
    4. From Plastics to Microplastics

    Part II: Analytical Methodologies for Microplastics Determination: between Limitations and Innovations
    5. Sampling Methods for Microplastics Determination
    6. Pre-treatment of Food and Agricultural Matrices for Microplastics Extraction
    7. Analytical Methodologies for Qualification of Microplastics
    8. Quantification of Microplastics: A Call for Method Harmonization
    9. Polymer Solubilization: A Potential Solution for Microplastics Quantification
    10. Quality Assurance and Quality Control: The Prevention of Airborne Contamination

    Part III: Microplastics in agriculture
    11. Microplastics Contamination in Soil
    12. Microplastics Contamination in Crops
    13. Artificial Crop Irrigation and Microplastics
    14. Microplastics and Agricultural Vehicle Tires
    15. Fertilizers and Microplastics Contamination of Crops
    16. Atmospheric Particulates and Microplastics

    Part IV: Microplastics in farm animals
    17. Feed Production Process and Microplastics Contamination
    18. Microplastics in Farm Animals: Health Effects
    19. Microplastics: From Animal to Human

    Part V: Microplastics in the food sector
    20. Food Processing and microplastics
    21. Food Packaging and Potential Microplastics Release
    22. Food Pyramid and Microplastics

    Part VI: Human exposure to microplastics
    23. Are We Eating Microplastics?
    24. Microplastics in Food Production and Agricultural Environments

    Part VII: Contaminants associated with microplastics
    25. Microplastics and plasticizers
    26. Microplastics and organic contaminants
    27. Microplastics and inorganic contaminants

    Part IIX: Fate of microplastics and toxicological studies
    28. Translocation of microplastics in human tissue
    29. Microplastics and potential damage to human cells
    30. 3-D models for studing microplastics effects on humans

    Part IX: Additional Topics and Considerations
    31. Use of agricultural products as bio-indicators
    32. Potential solutions in the agriculture and food sector
    33. Regulatory Gaps in Microplastics Field in food and agriculture sectors

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Microplastics in Agriculture and Food Science: Methods for Identification and Remediation

    The Smurfs Archives Vol. 2

    Peyo,;

    17 194 Ft

    14 959 Ft

    Microplastics in Agriculture and Food Science: Methods for Identification and Remediation

    Handbuch Kompetenzentwicklung

    Kauffeld, Simone; Grote, Sven; Frieling, Ekkehart; (ed.)

    31 085 Ft

    Microplastics in Agriculture and Food Science: Methods for Identification and Remediation

    The Oxford Handbook of Media Psychology

    Shackleford, Karen E.; Bowman, Nicholas D.; (ed.)

    60 913 Ft

    54 821 Ft

    20% %kedvezmény
    Microplastics in Agriculture and Food Science: Methods for Identification and Remediation

    Out of Africa I: The First Hominin Colonization of Eurasia

    Fleagle, John G; Shea, John J.; Grine, Frederick E.;

    44 374 Ft

    35 499 Ft

    Microplastics in Agriculture and Food Science: Methods for Identification and Remediation

    Mein Gute-Nacht-Wimmelbuch

    Erath, Irmgard;

    3 712 Ft

    3 526 Ft

    next