• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • The Food and Drink of Seattle: From Wild Salmon to Craft Beer

    The Food and Drink of Seattle by Dern, Judith;

    From Wild Salmon to Craft Beer

    Sorozatcím: Big City Food Biographies;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 37.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        17 676 Ft (16 835 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 3 535 Ft off)
      • Kedvezményes ár 14 141 Ft (13 468 Ft + 5% áfa)

    17 676 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Hosszú leírás:

    Offers a comprehensive exploration of Seattle's cuisine from geographical, historical, cultural, and culinary perspectives.

    From glaciers to geoducks, from the Salish Sea with swift currents sweeping wild salmon home from the Pacific Ocean to their original spawning grounds, to settlers, immigrants, and restaurateurs, Seattle's culinary history is vibrant and delicious, defining the Puget Sound region as well as a major U.S. city. Exploring the Pacific Northwest 's history from a culinary perspective provides an ideal opportunity to investigate the area's Native American cooking culture, along with Seattle's early boom years when its first settlers arrived. Waves of immigrants from the mid-1800s into the early 1900s brought ethnic culinary traditions from Europe and beyond and added more flavor to the mix. As Seattle grew from a wild frontier settlement into a major twentieth century hub for transportation and commerce following World War II, its home cooks prepared many All-American dishes, but continued to honor and prepare the region's indigenous foods. Taken altogether and described in the pages of this book, it's quickly evident few cities and regions have culinary traditions as distinctive as Seattle's.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Chapter 1 - The Material Resources: Mountain Ranges, Volcanoes, Glaciers, and the Sea
    Chapter 2 - The Indigenous People of the Pacific Northwest
    Chapter 3 - Early History: From Settlers to Loggers, Gold Diggers, and Celebrants
    Chapter 4 - Immigrant and Migration Patterns
    Chapter 5 - Growing and Sharing the Bounty
    Chapter 6 - Cooking at Home the Seattle Way
    Chapter 7 - Dining Out: 100+ Years of Seattle's Restaurants
    Chapter 8 - Raise a Glass!

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    20% %kedvezmény
    The Food and Drink of Seattle: From Wild Salmon to Craft Beer

    Sustainability and Luxury Management: Strategy, Measurement and Value

    Rangel-Pérez, Celia; López, Belén; Fernández, Manuel; (ed.)

    69 273 Ft

    55 419 Ft

    The Food and Drink of Seattle: From Wild Salmon to Craft Beer

    Are We Spiritual Machines?: Ray Kurzweil vs. the Critics of Strong AI

    Richards, Jay ; Gilder, George F.; Kurzweil, Ray, Richards, Jay W.(ed.)

    5 258 Ft

    4 838 Ft

    The Food and Drink of Seattle: From Wild Salmon to Craft Beer

    Handbuch Kompetenzentwicklung

    Kauffeld, Simone; Grote, Sven; Frieling, Ekkehart; (ed.)

    31 085 Ft

    The Food and Drink of Seattle: From Wild Salmon to Craft Beer

    The Smurfs Archives Vol. 2

    Peyo,;

    17 194 Ft

    14 959 Ft

    The Food and Drink of Seattle: From Wild Salmon to Craft Beer

    The Oxford Handbook of Media Psychology

    Shackleford, Karen E.; Bowman, Nicholas D.; (ed.)

    60 913 Ft

    54 821 Ft

    next