-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 37.00
-
17 676 Ft (16 835 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 3 535 Ft off)
- Kedvezményes ár 14 141 Ft (13 468 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
17 676 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Bloomsbury Publishing (UK)
- Megjelenés dátuma 2018. augusztus 10.
- Kötetek száma Hardback
- ISBN 9781442259768
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem276 oldal
- Méret 242.32x159.26x24.892 mm
- Súly 463 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 30 b/w photos; 6 textboxes Illustrations, unspecified 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
Offers a comprehensive exploration of Seattle's cuisine from geographical, historical, cultural, and culinary perspectives.
From glaciers to geoducks, from the Salish Sea with swift currents sweeping wild salmon home from the Pacific Ocean to their original spawning grounds, to settlers, immigrants, and restaurateurs, Seattle's culinary history is vibrant and delicious, defining the Puget Sound region as well as a major U.S. city. Exploring the Pacific Northwest 's history from a culinary perspective provides an ideal opportunity to investigate the area's Native American cooking culture, along with Seattle's early boom years when its first settlers arrived. Waves of immigrants from the mid-1800s into the early 1900s brought ethnic culinary traditions from Europe and beyond and added more flavor to the mix. As Seattle grew from a wild frontier settlement into a major twentieth century hub for transportation and commerce following World War II, its home cooks prepared many All-American dishes, but continued to honor and prepare the region's indigenous foods. Taken altogether and described in the pages of this book, it's quickly evident few cities and regions have culinary traditions as distinctive as Seattle's.
Tartalomjegyzék:
Chapter 1 - The Material Resources: Mountain Ranges, Volcanoes, Glaciers, and the Sea
Chapter 2 - The Indigenous People of the Pacific Northwest
Chapter 3 - Early History: From Settlers to Loggers, Gold Diggers, and Celebrants
Chapter 4 - Immigrant and Migration Patterns
Chapter 5 - Growing and Sharing the Bounty
Chapter 6 - Cooking at Home the Seattle Way
Chapter 7 - Dining Out: 100+ Years of Seattle's Restaurants
Chapter 8 - Raise a Glass!
Handbuch Kompetenzentwicklung
31 085 Ft