• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • The Food and Feasts of the Apostle Paul: Inside the Early Church—with Menus and Recipes

    The Food and Feasts of the Apostle Paul by Neel, Douglas E.;

    Inside the Early Church—with Menus and Recipes

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 25.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        11 943 Ft (11 375 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 2 389 Ft off)
      • Kedvezményes ár 9 555 Ft (9 100 Ft + 5% áfa)

    11 943 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Rövid leírás:

    "The New Testament is filled with stories of the Apostle Paul and the many feasts he attended-from extravagant wedding banquets to simple meals. This book, which Booklist calls ""absorbing,"" takes readers inside the food culture of the 1st century, exploring its significance and offering readers recipes to recreate their own tastes of these feasts."

    Több

    Hosszú leírás:

    "

    ""With a vibrant narrative, recipes, and menus, this absorbing volume will be of interest to readers of Christian history and those interested in cookery and Mediterranean diets."" -Booklist
    The Food and Feasts of the Apostle Paul takes readers inside the world of the early Christian church through a new lens-what people ate (and didn't eat). The early church encompassed diverse communities and people, and understanding its food helps us understand both the worship and culture of these people, as well as their sources of conflict. Each chapter introduces readers to a different community or church Paul visited or started, explores one or two key foods, and offers recipes that reflect each community. Recipes range from simple to complex, from snack to feast. This book will help readers more fully experience the diverse cultures of the early Christian church to better understand the teachings of Jesus, Paul, and early Christian leaders.

    "

    Több