The Food and Feasts of the Apostle Paul
Inside the Early Church—with Menus and Recipes
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 25.00
-
11 943 Ft (11 375 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 2 389 Ft off)
- Kedvezményes ár 9 555 Ft (9 100 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
11 943 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Bloomsbury Publishing (UK)
- Megjelenés dátuma 2024. december 17.
- Kötetek száma Hardback
- ISBN 9781538104774
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem326 oldal
- Méret 234.95x160.02x25.4 mm
- Súly 585 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 7 BW Illustrations 613
Kategóriák
Rövid leírás:
"The New Testament is filled with stories of the Apostle Paul and the many feasts he attended-from extravagant wedding banquets to simple meals. This book, which Booklist calls ""absorbing,"" takes readers inside the food culture of the 1st century, exploring its significance and offering readers recipes to recreate their own tastes of these feasts."
TöbbHosszú leírás:
"
""With a vibrant narrative, recipes, and menus, this absorbing volume will be of interest to readers of Christian history and those interested in cookery and Mediterranean diets."" -Booklist
The Food and Feasts of the Apostle Paul takes readers inside the world of the early Christian church through a new lens-what people ate (and didn't eat). The early church encompassed diverse communities and people, and understanding its food helps us understand both the worship and culture of these people, as well as their sources of conflict. Each chapter introduces readers to a different community or church Paul visited or started, explores one or two key foods, and offers recipes that reflect each community. Recipes range from simple to complex, from snack to feast. This book will help readers more fully experience the diverse cultures of the early Christian church to better understand the teachings of Jesus, Paul, and early Christian leaders.
Changing Conversations: Cultural Analysis and Religious Reflection
31 053 Ft
27 948 Ft