Wild Edible Plants
Improving Food's Nutritional Value and Human Health through Biotechnology
Sorozatcím: Food Biotechnology and Engineering;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 190.00
-
90 772 Ft (86 450 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 18 154 Ft off)
- Kedvezményes ár 72 618 Ft (69 160 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
90 772 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó CRC Press
- Megjelenés dátuma 2025. augusztus 17.
- ISBN 9781032765204
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem462 oldal
- Méret 234x156 mm
- Súly 1010 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 54 Illustrations, black & white; 23 Halftones, black & white; 31 Line drawings, black & white; 70 Tables, black & white 688
Kategóriák
Rövid leírás:
Wild plants have been used since ancient times as a source of human nutrition. The book presents new developments in applications of wild edible plants as emulsifiers, stabilizers, and thickeners of water-in-oil emulsions in food emulsion-based foods.
TöbbHosszú leírás:
Wild plants have been used by humans as an important source of nutrition since ancient times. They are rich in health-promoting compounds such as phenols, flavonoids, antioxidants, vitamins, trace elements, and dietary fibers. When incorporated into food products, these materials enhance the nutritional value, functionality, and sensory qualities of traditional foods. This book explores the biotechnological approaches to developing meat, bakery, and confectionery products, as well as beverages, enriched with wild edible plants. It highlights recent advancements in the use of wild plants as natural emulsifiers, stabilizers, and thickeners in water-in-oil emulsion-based food systems. Additionally, it discusses the potential applications of edible algae and wild mushrooms in both food and medicine.
Key Features:
This book presents recent developments in the field of food biotechnology and serves as a visual educational tool, offering comprehensive knowledge about wild edible plants, algae, and mushrooms, and their applications in food production. It is intended for students, educators, scientists, and engineers in the food industry and biotechnology sectors. Additionally, this publication can serve as a valuable resource for developers of innovative food technologies.
TöbbTartalomjegyzék:
Wild Edible Plants, Berries, Mushrooms and Seaweeds in Food Production. Wild Edible Plants in The Development of Emulsion-Based Foods. Wild Edible Plants in Manufacturing of Bakery and Meat Products. The Catnip Plant for Beverage Production. Antioxidant Compounds in Wild Edible Berries. Barberry As an Ingredient for Functional Food Production. Chokeberry And Hibiscus as Natural Food Additives in Confectionery. Edible Wild Carob as A Source of Nutrients in Food Production. Antioxidants From Wild Plants in Meat and Meat Products. Wild Edible Plant Used in Bakery Production: Application of By-Product From Rose Hip (Rosa Canina L.) Processing. Wild Edible Brown Algae Laminaria and Iron Oxide Nanoparticles as Combined Food Additive. Wild Edible Brown Algae Wakame as Food Supplement. Edible and Medicinal Mushrooms as An Eco-Friendly Source of Food And Nutraceuticals. Regulation Of the Biological Activity of Medicinal Macromycetes Using of Low-Intense Quasi-Monochromatic and Laser Light.
Több
Energy Humanities – An Anthology: An Anthology
40 369 Ft
36 332 Ft