The Role of Natural Antioxidants in Brain Disorders
Sorozatcím: Food Bioactive Ingredients;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 192.59
-
79 876 Ft (76 073 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 15 975 Ft off)
- Kedvezményes ár 63 901 Ft (60 858 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
79 876 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Springer International Publishing
- Megjelenés dátuma 2024. október 17.
- Kötetek száma 1 pieces, Book
- ISBN 9783031411908
- Kötéstípus Puhakötés
- Lásd még 9783031411878
- Terjedelem286 oldal
- Méret 235x155 mm
- Nyelv angol
- Illusztrációk VIII, 286 p. 42 illus. in color. Illustrations, color 604
Kategóriák
Hosszú leírás:
Oxidative stress and neuroinflammation are considered causative factors in various neurological disorders such as Parkinson’s and Alzheimer’s diseases. Antioxidants are chemicals that bind with oxidative species and nullify their effect from causing damage to biological molecules. Endogenous antioxidants are produced by our body, however most of them are obtained from external sources, primarily through diet, called dietary antioxidants. Major sources of antioxidants are brightly colored fruits, vegetables, cereals, legumes, and herbs. Other very effective sources are berries, green tea, and dark chocolate. These compounds have the potential to hinder neurodegeneration, reduce neuronal death and improve memory as well as cognitive functions. Based on the complex nature of antioxidants and oxidative stress, particular antioxidants such as vitamin E, vitamin C or β-carotene are beneficial in protecting cells, organs and tissues against oxidative damage.
Tartalomjegyzék:
An Introduction: Overview of Nervous system and Brain Disorders.- Pathophysiological Mechanisms of Brain Disorders.- Physiological Significance of Oxidative Stress and Anti-oxidative System.- Oxidative Stress as a triggering Mechanism of Various Diseases.- Chief Role of Neuroinflammation and Oxidative Stress in Brain Disorders.- Available Treatment Modules of Brain disorders.- Antioxidants Mitigate Oxidative Stress: A General Overview.- Role of Endogenous and Dietary Antioxidants in Brain Disorders.- Antioxidants as an Adjuncts to Conventional Therapies against Oxidative Stress.- Role of Antioxidants, and Life Style in Managing Brain Disorders Oxidative Stress Biomarkers and Antioxidant Treatments in Brain Diseases.- Clinical use of antioxidants for the treatment of Brain disorders.
Több
Europe Recast: A History of European Union
12 027 Ft
11 066 Ft
The Sustainable Chef: The Environment in Culinary Arts, Restaurants, and Hospitality
Existenz und Coexistenz
49 355 Ft