• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • The Sustainable Chef: The Environment in Culinary Arts, Restaurants, and Hospitality

    The Sustainable Chef by Gössling, Stefan; Hall, C. Michael;

    The Environment in Culinary Arts, Restaurants, and Hospitality

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 37.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        18 149 Ft (17 285 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 3 630 Ft off)
      • Kedvezményes ár 14 519 Ft (13 828 Ft + 5% áfa)

    18 149 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó Routledge
    • Megjelenés dátuma 2021. december 10.

    • ISBN 9781138733732
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem344 oldal
    • Méret 246x174 mm
    • Súly 600 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 21 Illustrations, black & white; 21 Line drawings, black & white; 57 Tables, black & white
    • 219

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    This book provides the first systematic and accessible text for students of hospitality and the culinary arts that directly addresses how more sustainable restaurants and commercial food services can be achieved.

    Több

    Hosszú leírás:

    This book provides the first systematic and accessible text for students of hospitality and the culinary arts that directly addresses how more sustainable restaurants and commercial food services can be achieved.



    Food systems receive growing attention because they link various sustainability dimensions. Restaurants are at the heart of these developments, and their decisions to purchase regional foods, or to prepare menus that are healthier and less environmentally problematic, have great influence on food production processes. This book is systematically designed around understanding the inputs and outputs of the commercial kitchen as well as what happens in the restaurant from the perspective of operators, staff and the consumer. The book considers different management approaches and further looks at the role of restaurants, chefs and staff in the wider community and the positive contributions that commercial kitchens can make to promoting sustainable food ways.



    Case studies from all over the world illustrate the tools and techniques helping to meet environmental and economic bottom lines. This will be essential reading for all students of hospitality and the culinary arts.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Introduction: the advantages of a sustainable kitchen. 2. Where does our food come from? 3. Climate-friendly food. 4. Local foods. 5. Organic food. 6. Sustainable foods: the importance of standards and certification. 7. Purchasing strategies and supply chains. 8. Healthy and sustainable foods. 9. Menu marketing, portions and presentation. 10. Making the most of your food; nose-to-tail and leaf-to-root eating, and packaging. 11. Efficient restaurants and kitchens. 12. The intelligent kitchen: using management systems to promote sustainability. 13. Minimizing waste: technology and management. 14. Minimizing waste: behaviour. 15. The restaurant in the community. 16. Conclusions and futures: expanding the restaurants and foodservice sustainability menu

    Több