The Nutrition Handbook for Food Processors
Sorozatcím: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 245.00
-
101 613 Ft (96 775 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 20 323 Ft off)
- Kedvezményes ár 81 291 Ft (77 420 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
101 613 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Elsevier Science
- Megjelenés dátuma 2002. augusztus 16.
- ISBN 9781855734647
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem504 oldal
- Méret 233x155 mm
- Súly 880 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
Since Arnold Bender's classic Food processing and nutrition in 1978, there has been no single volume survey of the impact of processing on the nutritional quality of food. With its distinguished editors and international team of contributors, The nutrition handbook for food processors, fills that gap. It summarises the wealth of research in an area as important to the food industry as it is to health-conscious consumers.Part one provides the foundation for the rest of the book, looking at consumers and nutrition. After a discussion of surveys on what consumers eat, there are two reviews of research on the contribution of vitamins and minerals to health. Three further chapters discuss how nutrient intake is measured and at how nutrition information is presented to and interpreted by consumers. Part two looks at processing and nutritional quality. Two introductory chapters look at raw materials, discussing the nutritional enhancement of plant foods and meat respectively. The remaining chapters review the impact of processing, beginning with a general discussion of the stability of vitamins during processing. There are chapters on processes such as thermal processing, frying, freezing, packaging and irradiation. The book also covers newer processes such as microwave processing, ohmic heating and high pressure processing.Given the unprecedented attention on the impact of processing on the nutritional quality of food, The nutrition handbook for food processors is a standard work in its field.
TöbbTartalomjegyzék:
Part 1 Nutrition and consumers: What consumers eat; Vitamins; Minerals; Measuring intake of nutrients and their effects: The case of copper; Consumers and nutrition labelling; New approaches to providing nutritional information. Part 2 Processing and nutritional quality: Nutritional enhancement of plant foods; Enhancing the nutritional value of meat; Stability of vitamins during food processing; Thermal processing and nutritional quality; Frying; The processing of cereal foods; Extrusion cooking; Freezing; Modified atmosphere packaging (MAP); Irradiation; Microwave processing; Ohmic heating; Infrared processing; High pressure processing; Continuous-flow heat processing.
Több
Child and Adolescent Suicidal Behavior: School-Based Prevention, Assessment, and Intervention
14 327 Ft
12 895 Ft
Dreams For Dummies?
7 161 Ft
6 445 Ft