-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 37.00
-
17 676 Ft (16 835 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 3 535 Ft off)
- Kedvezményes ár 14 141 Ft (13 468 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
17 676 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Bloomsbury Publishing (UK)
- Megjelenés dátuma 2018. március 22.
- Kötetek száma Hardback
- ISBN 9781442252035
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem258 oldal
- Méret 2295.9x157.48x24.384 mm
- Súly 508 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 21 BW Photos Illustrations, unspecified 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
Sydney, famed for its setting and natural beauty, has fascinated from the day it was conceived as an end-of-the-world repository for British felons, to its current status as one of the world's most appealing cities. This book recounts, and celebrates, the central role food has played in shaping the city's development from the time of first human settlement to the sophisticated, open, and cosmopolitan metropolis it is today. The reader will learn of the Sydney region's unique natural resources and come to appreciate how these shaped food habits through its pre-history and early European settlement; how its subsequent waves of immigrants enriched its food scene; its love-hate relationship with alcohol; its markets, restaurants, and other eateries; and, how Sydneysiders, old and new, eat at home. The story concludes with a fascinating review of the city's many significant cookbooks and their origins, and some iconic recipes relied upon through what is, for a global city, a remarkably brief history.
TöbbTartalomjegyzék:
Chapter 1Crystal Waters, Sandstone and a Deep Blue Sky
Chapter 2From Convict Camp to Cosmopolitan City
Chapter 3A Cultural and Culinary Tapestry
Chapter 4Markets: Butcher, Baker and the Rabbit-O Man
Chapter 5Sydney Eats Out
Chapter 6'Six o'clock Swill'-Drink and the City
Chapter 7Historic Cookbooks, Dishes and Recipes
COVID-19 and the Hospitality and Tourism Industry: A Research Companion
96 983 Ft
87 285 Ft