• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Proteins in Food Processing
      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 275.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        114 056 Ft (108 625 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 22 811 Ft off)
      • Kedvezményes ár 91 245 Ft (86 900 Ft + 5% áfa)

    114 056 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 2
    • Kiadó Elsevier Science
    • Megjelenés dátuma 2017. november 15.

    • ISBN 9780081007228
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem674 oldal
    • Méret 228x152 mm
    • Súly 1190 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Proteins in Food Processing, Second Edition, reviews how proteins may be used to enhance the nutritional, textural and other qualities of food products. After two introductory chapters, the book discusses sources of proteins, examining the caseins, whey, muscle and soy proteins, and proteins from oil-producing plants, cereals and seaweed. Part Two illustrates the analysis and modification of proteins, with chapters on testing protein functionality, modeling protein behavior, extracting and purifying proteins and reducing their allergenicity. A final group of chapters delves into the functional value of proteins and how they are used as additives in foods.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Introduction
    2. Properties of proteins in food systems

    Part One: Sources of proteins
    3. The caseins
    4. Whey proteins
    5. Muscle proteins
    6. Soy as a food ingredient
    7. Proteins from oil-producing plants
    8. Cereal proteins
    9. Seaweed proteins
    10. Alternative protein source (e.g. insects)
    11. Cultured meat protein

    Part Two: Analysing and modifying protein
    12. Bioactivity
    13. Modelling protein behaviour
    14. Factors affecting enzyme activity in foods
    15. Detection and methods to reduce food allergensï¿1⁄2
    16. The extraction and purification of proteins: an introduction
    17. Modifying seeds to produce proteins

    Part Three: Applications
    18. Seafood proteins
    19. Edible films and coatings from proteins
    20. Protein gels
    21. Health-related functional value of dairy proteins and peptides
    22. The use of immobilized enzymes to improve functionality
    23. Impact of proteins on food colour
    24. Use of proteins as nano encapsulants
    ï¿1⁄2

    Több