Proteins in Food Processing
Sorozatcím: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 275.00
-
114 056 Ft (108 625 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 22 811 Ft off)
- Kedvezményes ár 91 245 Ft (86 900 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
114 056 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 2
- Kiadó Elsevier Science
- Megjelenés dátuma 2017. november 15.
- ISBN 9780081007228
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem674 oldal
- Méret 228x152 mm
- Súly 1190 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
Proteins in Food Processing, Second Edition, reviews how proteins may be used to enhance the nutritional, textural and other qualities of food products. After two introductory chapters, the book discusses sources of proteins, examining the caseins, whey, muscle and soy proteins, and proteins from oil-producing plants, cereals and seaweed. Part Two illustrates the analysis and modification of proteins, with chapters on testing protein functionality, modeling protein behavior, extracting and purifying proteins and reducing their allergenicity. A final group of chapters delves into the functional value of proteins and how they are used as additives in foods.
TöbbTartalomjegyzék:
1. Introduction
2. Properties of proteins in food systems
Part One: Sources of proteins
3. The caseins
4. Whey proteins
5. Muscle proteins
6. Soy as a food ingredient
7. Proteins from oil-producing plants
8. Cereal proteins
9. Seaweed proteins
10. Alternative protein source (e.g. insects)
11. Cultured meat protein
Part Two: Analysing and modifying protein
12. Bioactivity
13. Modelling protein behaviour
14. Factors affecting enzyme activity in foods
15. Detection and methods to reduce food allergensï¿1⁄2
16. The extraction and purification of proteins: an introduction
17. Modifying seeds to produce proteins
Part Three: Applications
18. Seafood proteins
19. Edible films and coatings from proteins
20. Protein gels
21. Health-related functional value of dairy proteins and peptides
22. The use of immobilized enzymes to improve functionality
23. Impact of proteins on food colour
24. Use of proteins as nano encapsulants
ï¿1⁄2
Tidy's Physiotherapy
27 369 Ft
23 811 Ft