Operations and Supply Chain Management in the Food Industry
Farm to Fork
Sorozatcím: Lecture Notes in Management and Industrial Engineering;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 192.59
-
79 876 Ft (76 073 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 15 975 Ft off)
- Kedvezményes ár 63 901 Ft (60 858 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
79 876 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1st ed. 2022
- Kiadó Springer Nature Singapore
- Megjelenés dátuma 2023. február 25.
- Kötetek száma 1 pieces, Book
- ISBN 9789811655579
- Kötéstípus Puhakötés
- Lásd még 9789811655548
- Terjedelem192 oldal
- Méret 235x155 mm
- Súly 326 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk XVI, 192 p. 26 illus., 17 illus. in color. Illustrations, black & white 432
Kategóriák
Hosszú leírás:
This book offers effective and competitive food supply chains that are the consequence of technological innovation, collaboration, small agri-food business cases, entrepreneurial opportunities, cold chain technology management, disruptive technologies, and performance assessment through empirical analysis, case studies, and multimethod research in the food industry. The book comprehensively covers different interfaces of the food supply chain including procurement, processing, distribution, consumer, i.e., farm to fork. It provides solutions to various challenges such as globalization, food recalls, technological innovations, and consumer trust. This book will be of interest to researchers in the areas of the food supply chain, operations management, industrial engineering as well as professionals in the agri-food and allied industry.
TöbbTartalomjegyzék:
Chapter 1. Traceability and transparency through the use emerging technologies in agriculture supply chain.- Chapter 2. Analysing the critical success factors towards incorporating sustainability in food supply chain management.- Chapter 3. Entrepreneurial opportunities in agri-food supply chain.- Chapter 4. . Risk assessment for perishable food supply chain.- Chapter 5. The linkages between big data analytics and sustainable agriculture performance.- Chapter 6. The weak link in the agriculture supply chain: Lessons learnt from the impact of COVID-19 on the livelihood of farmers.- Chapter 7. Green technological approaches for food quality and safety in food supply chain.- Chapter 8. Transportation issues in food supply chains.- Chapter 9. The barriers for implementing cold storage systems in rural areas- A case study of rural areas in Bijapur, India.- Chapter 10. Changing consumer food preferences and its impact on agricultural supply chain management: A grounded theory approach.- Chapter 11. Role of artificial intelligence in agri-food business: solutions and potential.
Több
Extreme!: Life Science Set
56 244 Ft
51 745 Ft
Feminism-Art-Theory: An Anthology 1968-2000
19 105 Ft
17 194 Ft
Leading with Honor: Leadership Lessons from the Hanoi Hilton
8 838 Ft
7 954 Ft
Breaking Bread: Recipes and Stories from Immigrant Kitchens
33 920 Ft
30 528 Ft