• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Microbial Control and Food Preservation: Theory and Practice

    Microbial Control and Food Preservation by Juneja, Vijay K.; Dwivedi, Hari P.; Sofos, John N.;

    Theory and Practice

    Sorozatcím: Food Microbiology and Food Safety;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 165.84
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        68 782 Ft (65 506 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 13 756 Ft off)
      • Kedvezményes ár 55 025 Ft (52 405 Ft + 5% áfa)

    68 782 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma Softcover reprint of the original 1st ed. 2017
    • Kiadó Springer New York
    • Megjelenés dátuma 2019. június 4.
    • Kötetek száma 1 pieces, Previously published in hardcover

    • ISBN 9781493985197
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Lásd még 9781493975549
    • Terjedelem430 oldal
    • Méret 235x155 mm
    • Súly 908 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk XII, 430 p. 37 illus., 10 illus. in color. Illustrations, black & white
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    This edited volume provides up-to-date information on recent advancements in efforts to enhance microbiological safety and quality in the field of food preservation. Chapters from experts in the field cover new and emerging alternative food preservation techniques and highlight their potential applications in food processing. A variety of different natural antimicrobials are discussed, including their source, isolation, industrial applications, and the dosage needed for use as food preservatives. In addition, the efficacy of each type of antimicrobial, used alone or in combination with other food preservation methods, is considered. Factors that limit the use of antimicrobials as food preservatives, such as moisture, temperature, and the ingredients comprising foods, are also discussed. Finally, consumer perspectives related to the acceptance of various preservation approaches for processed foods are described.

    Discusses the efficacy of various natural food preservation techniques
    Highlights the potential of current and emerging preservation methods
    Addresses the need for alternative food preservation techniques and antimicrobials​

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Food Preservation and Safety.- Principles of Food Preservation.- Application of Omics Technologies and Computational Approaches for Control of Foodborne Pathogens in Foods.- Natural Food Antimicrobials of Animal Origin.- Natural Food Antimicrobials of Plant Origin .- Natural Food Antimicrobials of Microbial Origin.- Antimicrobial Peptides and Polyphenols: Implications in Food Safety and Preservation.- Delivery Systems for Introduction of Natural Antimicrobials into Foods.- Microbial Resistance to Antimicrobials.- Interventions for Fresh Produce.- Preservation Methods for Meat and Poultry.- Microbial Control of Milk and Milk Products.- Microbial Fermentation in Food Preservation.- Non Thermal Methods for Food Preservation.- Antimicrobial Gases for Food Application.- Current State of the Art and Recent Innovations for Antimicrobial Food Packaging.- Consumer Perception of Food Preservation Techniques.- Statistical Derivation of Sampling Plans for Microbiological Testing of Foods.- Antimicrobials and Food Preservation: A Risk Assessment Approach.

    Több