• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Hydrocolloids in Food Processing

    Hydrocolloids in Food Processing by Laaman, TR;

    Sorozatcím: Institute of Food Technologists Series;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 208.95
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        99 825 Ft (95 072 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 9 983 Ft off)
      • Kedvezményes ár 89 843 Ft (85 565 Ft + 5% áfa)

    99 825 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    A kiadónál átmenetileg nincs raktáron, ezért a szokásosnál (2-4 hét) többet kell várni a beszerzésre. Ez általában néhány hét plusz időt jelent.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Wiley–Blackwell
    • Megjelenés dátuma 2010. október 28.

    • ISBN 9780813820767
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem360 oldal
    • Méret 234x154x20 mm
    • Súly 700 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    In
    Hydrocolloids in Food Processing, a group of the most experienced and impartial experts explains what stabilizers should be used and how they should be used, food product by food product. Numerous actual product formulations are packed into each chapter and the processing procedures to make these formulations are clearly described.

    Több

    Hosszú leírás:

    In
    Hydrocolloids in Food Processing, a group of the most experienced and impartial experts explains what stabilizers should be used and how they should be used, food product by food product. Numerous actual product formulations are packed into each chapter and the processing procedures to make these formulations are clearly described.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Hydrocolloids in Food Processing

    Hydrocolloids in Food Processing

    Laaman, TR;

    99 825 Ft

    89 843 Ft

    Hydrocolloids in Food Processing

    Information Technology in Agriculture

    Fouda, Hazem Shawky;

    61 152 Ft

    55 037 Ft

    Hydrocolloids in Food Processing

    The Cambridge Handbook of Moral Psychology

    Malle, Bertram; Robbins, Philip; (ed.)

    69 273 Ft

    62 346 Ft

    Hydrocolloids in Food Processing

    Liquid Gold: Bees and the Pursuit of Midlife Honey

    Morgan-Grenville, Roger

    14 035 Ft

    12 912 Ft

    Hydrocolloids in Food Processing

    Public Inquiries

    Beer QC, Jason; , Dingemans QC, James; Lissack QC, Richard; (ed.)

    136 158 Ft

    122 543 Ft

    Hydrocolloids in Food Processing

    Uno studio di calcolo sul diabete mellito

    Kumar, Deepak; Singh, Sandhya; Khurana, Pooja;

    25 258 Ft

    23 995 Ft

    20% %kedvezmény
    Hydrocolloids in Food Processing

    Bio-Farms for Nutraceuticals: Functional Food and Safety Control by Biosensors

    Giardi, Maria Teresa; Rea, Giuseppina; Berra, Bruno

    88 752 Ft

    71 002 Ft

    Hydrocolloids in Food Processing

    Adam Bede

    Eliot, George; , Evans, Mary A.; (ed.)

    13 686 Ft

    next