• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Fundamentals of Cheese Science
      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 213.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        88 752 Ft (84 526 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 17 750 Ft off)
      • Kedvezményes ár 71 002 Ft (67 621 Ft + 5% áfa)

    88 752 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 2000
    • Kiadó Springer US
    • Megjelenés dátuma 2000. február 29.
    • Kötetek száma 1 pieces, Book

    • ISBN 9780834212602
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem588 oldal
    • Méret 254x178 mm
    • Súly 3030 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk X, 588 p.
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Fundamentals of Cheese Science provides comprehensive coverage of the scientific aspects of cheese, emphasizing fundamental principles. The book's 23 chapters cover the chemistry and microbiology of milk for cheesemaking, starter cultures, coagulation of milk by enzymes or by acidification, the microbiology and biochemistry of cheese ripening, the flavor and rheology of cheese, processed cheese, cheese as a food ingredient, public health and nutritional aspects of cheese, and various methods used for the analysis of cheese. The book contains copious references to other texts and review articles. This broadly based resource is written for personnel involved in various production and quality control functions in the cheese industry, senior undergraduates, and post-graduate students.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Fundamentals of Cheese Science

    Aristotle: Complete Works: Two-Volume Set

    Aristotle; , Reeve, C. D. C.; Kontos, Pavlos; (ed.)

    63 535 Ft

    57 182 Ft

    20% %kedvezmény
    Fundamentals of Cheese Science

    Fundamentals of Cheese Science

    Fox, Patrick F.; McSweeney, Paul L. H.; Cogan, Timothy M.; Guinee, Timothy P.

    88 752 Ft

    71 002 Ft

    20% %kedvezmény
    Fundamentals of Cheese Science

    Towards a Competence Theory of the Firm

    Foss, Nicolai J.; Knudsen, Christian; (ed.)

    14 327 Ft

    11 462 Ft

    Fundamentals of Cheese Science

    The Big Problem of Small Change

    Sargent, Thomas J.; Velde, François R.;

    22 932 Ft

    20 639 Ft

    Fundamentals of Cheese Science

    Infinity's End

    Baxter, Stephen; Tidhar, Lavie; Watts, Peter; Nagata, Linda; Wilde, Fran; Wolven, Nick; Rusch, Kristine Kathryn; Kritzer, Naomi; Robson, Justina; Robson, Kelly; Macauley, Paul; Rajaniemi, Hannu; McGuire, Seanan; Reynolds, Alastair; , Strahan, Jonathan; (ed.)

    4 772 Ft

    4 056 Ft

    Fundamentals of Cheese Science

    Fiduciaries and Trust: Ethics, Politics, Economics and Law

    Miller, Paul B.; Harding, Matthew; (ed.)

    54 941 Ft

    49 447 Ft

    next