Dietary Polyphenols for Infectious Diseases
Sorozatcím: Infectious Diseases and Microbiology;
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 203.99
-
97 456 Ft (92 815 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 9 746 Ft off)
- Kedvezményes ár 87 710 Ft (83 534 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
97 456 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Nova Medicine and Health
- Megjelenés dátuma 2025. szeptember 8.
- ISBN 9798895307502
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem434 oldal
- Méret 254x178x21 mm
- Nyelv angol 694
Kategóriák
Hosszú leírás:
Dietary polyphenols are bioactive compounds found in various plant-based foods, such as fruits, vegetables, tea, coffee, red wine, and nuts. These compounds have been studied for their potential health benefits, including their antioxidant, anti-inflammatory, and anti-microbial properties. While research on the specific effects of polyphenols on infectious diseases is ongoing, there is evidence suggesting that certain polyphenols may have a positive impact on the prevention and treatment of infections. This book will comprehensively cover various significant topics, including the biochemical, molecular function, and pharmacokinetic aspects of polyphenols, the molecular pathogenesis of several infectious diseases, the role of ROS, iNOS in infectious diseases, dietary polyphenols for modulating gut microbiome, the controlled release of polyphenols from nano formulation against infectious diseases, interaction with dietary polyphenols and drug metabolism-disposition, immunomodulatory functions, toxicity study of dietary polyphenols on human health, and next-generation therapeutics.
Több