• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Biscuit, Cookie and Cracker Manufacturing Manuals: Manual 5: Secondary Processing in Biscuit Manufacturing

    Biscuit, Cookie and Cracker Manufacturing Manuals by Manley, Duncan;

    Manual 5: Secondary Processing in Biscuit Manufacturing

    Sorozatcím: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition; 5;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 52.95
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        21 961 Ft (20 915 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 4 392 Ft off)
      • Kedvezményes ár 17 569 Ft (16 732 Ft + 5% áfa)

    21 961 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó Elsevier Science
    • Megjelenés dátuma 1998. március 10.

    • ISBN 9781855732964
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem88 oldal
    • Méret 4x140x216 mm
    • Súly 150 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    This manual takes readers through such secondary processes as coating, sandwiching and icing, concentrating on common production problems and how they can be solved.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Background to the biscuit industry; Hygiene and safety aspects; Problem solving; Chocolate and chocolate flavoured coatings; Cream sandwiching; Icing of biscuits; Application of jam, jellies, marshmallow and caramel; Care, cleaning and maintenance.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    20% %kedvezmény
    Biscuit, Cookie and Cracker Manufacturing Manuals: Manual 5: Secondary Processing in Biscuit Manufacturing

    Communication and Applied Technologies: Proceedings of ICOMTA 2025

    López-López, Paulo Carlos; Vernier, Matthieu; Freundt-Thurne, Úrsula; Ibáñez, Daniel Barredo

    133 130 Ft

    106 504 Ft

    20% %kedvezmény
    Biscuit, Cookie and Cracker Manufacturing Manuals: Manual 5: Secondary Processing in Biscuit Manufacturing

    12th Chaotic Modeling and Simulation International Conference

    Skiadas, Christos H.; Dimotikalis, Yiannis

    66 563 Ft

    53 250 Ft

    Biscuit, Cookie and Cracker Manufacturing Manuals: Manual 5: Secondary Processing in Biscuit Manufacturing

    The Image of the Black in Western Art, Volume II ? From the "Age of Discovery" to the Age of Part 3 ? The Eighteenth Century

    Bindman, David; Gates, Henry Louis; Dalton, Karen C. C.; Kaplan, Paul H. D.; Boucher, Paul H. D.;

    40 107 Ft

    36 096 Ft

    next