Biscuit, Cookie and Cracker Manufacturing Manuals
Manual 5: Secondary Processing in Biscuit Manufacturing
Sorozatcím: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition; 5;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 52.95
-
21 961 Ft (20 915 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 4 392 Ft off)
- Kedvezményes ár 17 569 Ft (16 732 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
21 961 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó Elsevier Science
- Megjelenés dátuma 1998. március 10.
- ISBN 9781855732964
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem88 oldal
- Méret 4x140x216 mm
- Súly 150 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
This manual takes readers through such secondary processes as coating, sandwiching and icing, concentrating on common production problems and how they can be solved.
TöbbTartalomjegyzék:
Background to the biscuit industry; Hygiene and safety aspects; Problem solving; Chocolate and chocolate flavoured coatings; Cream sandwiching; Icing of biscuits; Application of jam, jellies, marshmallow and caramel; Care, cleaning and maintenance.
Több
Biscuit, Cookie and Cracker Manufacturing Manuals: Manual 6: Biscuit Packaging and Storage
21 961 Ft
19 765 Ft
A Guide to the Project Management Body of Knowledge (PMBOK? Guide) (Italian Edition)
30 691 Ft
28 236 Ft