Biscuit, Cookie and Cracker Manufacturing Manuals
Manual 6: Biscuit Packaging and Storage
Sorozatcím: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition; 6;
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 52.95
-
21 961 Ft (20 915 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 2 196 Ft off)
- Kedvezményes ár 19 765 Ft (18 824 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
21 961 Ft
Beszerezhetőség
A kiadónál véglegesen elfogyott, nem rendelhető. Érdemes újra keresni a címmel, hátha van újabb kiadás.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó Elsevier Science
- Megjelenés dátuma 1998. március 10.
- ISBN 9781855732971
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem88 oldal
- Méret 279x215 mm
- Súly 130 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
The final manual describes the range of packaging options available together with storage and handling, highlighting the key issues in retaining product quality.
TöbbTartalomjegyzék:
Background to the biscuit industry; Hygiene and safety aspects; Problem solving; The function of biscuit packs; Types of packaging materials; Types of pack and associated wrapping machines; Feeding biscuits into wrapping machines; Biscuit handling and storage before packaging; Post wrapping operations; Storage and warehouse handling; Care, cleaning and maintenance.
Több
Biscuit, Cookie and Cracker Manufacturing Manuals: Manual 6: Biscuit Packaging and Storage
21 961 Ft
19 765 Ft
A Guide to the Project Management Body of Knowledge (PMBOK? Guide) (Italian Edition)
30 691 Ft
28 236 Ft
The Standard for Risk Management in Portfolios, Programs, and Projects (JAPANESE)
29 596 Ft
26 637 Ft