Advances in Sustainable Food Packaging Technology
Sorozatcím: Innovations in Agricultural & Biological Engineering;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 151.44
-
72 350 Ft (68 905 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 14 470 Ft off)
- Kedvezményes ár 57 880 Ft (55 124 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
72 350 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó Apple Academic Press
- Megjelenés dátuma 2024. február 13.
- ISBN 9781774913949
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem342 oldal
- Méret 234x156 mm
- Súly 453 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 11 Illustrations, black & white; 25 Illustrations, color; 24 Tables, black & white 537
Kategóriák
Rövid leírás:
Investigates recent innovations in active, intelligent, and smart packaging systems that embrace packaging potential to not only provide protection to food but can also improve nutritive value, reduce contamination by releasing antimicrobials, and provide real-time status of food quality.
TöbbHosszú leírás:
This new volume explores the recent innovations in active, intelligent, and smart packaging systems that embrace packaging potential to not only provide protection to food but to also improve its nutritive value, reduce contamination by releasing antimicrobials, and provide real-time status of food quality. The book presents novel edible food packaging, nanotechnology-based improvements in food packaging, and biodegradation and bio-based approaches for management of food waste and plastic waste from packaging.
TöbbTartalomjegyzék:
PART 1: EMERGING AND ADVANCED APPROACHES IN PACKAGING OF FOODS 1. Recent Trends in the Food Packaging Industry 2. Novel Food Packaging Technologies: Applications and Prospects 3. Present and Future Scope of Edible Packaging 4. Role of Nanomaterials in Edible Packaging Systems 5. Potential Role of Dyes and Pigments in Intelligent Packaging 6. Role of Bacteriophages in Active Food Packaging PART 2: NANOTECHNOLOGY-BASED IMPROVEMENTS IN FOOD PACKAGING 7. Scope of Nanotechnology in Food Packaging 8. Scope of Nanotechnology in Smart Packaging Systems 9. Potential of Intelligent Packaging for Fermented Dairy Products PART 3: BIODEGRADATION AND BIO-BASED APPROACHES FOR MANAGEMENT OF PLASTIC WASTE 10. Biodegradation of Plastic Waste: Myth or Reality 11. Challenges in Biodegradation of Plastic Waste from Food Packaging 12. Modern Approaches in Food Packaging Waste Management 13. Biobased Food Packaging Materials: Classification, Edible Films, Applications, and Sustainable Approach
Több
Stock Trader's Almanac 2011
12 894 Ft
11 605 Ft
The Unique Alkaline Diet for Women: Guide for Natural Weight Loss with a 21 Days Meal Plan
42 210 Ft
38 833 Ft