• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Advances in Sustainable Food Packaging Technology

    Advances in Sustainable Food Packaging Technology by Goyal, Megh R.; Birwal, Preeti; Pandey, Anand Kumar;

    Sorozatcím: Innovations in Agricultural & Biological Engineering;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 151.44
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        72 350 Ft (68 905 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 14 470 Ft off)
      • Kedvezményes ár 57 880 Ft (55 124 Ft + 5% áfa)

    72 350 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Rövid leírás:

    Investigates recent innovations in active, intelligent, and smart packaging systems that embrace packaging potential to not only provide protection to food but can also improve nutritive value, reduce contamination by releasing antimicrobials, and provide real-time status of food quality.

    Több

    Hosszú leírás:

    This new volume explores the recent innovations in active, intelligent, and smart packaging systems that embrace packaging potential to not only provide protection to food but to also improve its nutritive value, reduce contamination by releasing antimicrobials, and provide real-time status of food quality. The book presents  novel edible food packaging, nanotechnology-based improvements in food packaging, and biodegradation and bio-based approaches for management of food waste and plastic waste from packaging.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    PART 1: EMERGING AND ADVANCED APPROACHES IN PACKAGING OF FOODS 1. Recent Trends in the Food Packaging Industry 2. Novel Food Packaging Technologies: Applications and Prospects 3. Present and Future Scope of Edible Packaging 4. Role of Nanomaterials in Edible Packaging Systems 5. Potential Role of Dyes and Pigments in Intelligent Packaging 6. Role of Bacteriophages in Active Food Packaging PART 2: NANOTECHNOLOGY-BASED IMPROVEMENTS IN FOOD PACKAGING 7. Scope of Nanotechnology in Food Packaging 8. Scope of Nanotechnology in Smart Packaging Systems 9. Potential of Intelligent Packaging for Fermented Dairy Products PART 3: BIODEGRADATION AND BIO-BASED APPROACHES FOR MANAGEMENT OF PLASTIC WASTE 10. Biodegradation of Plastic Waste: Myth or Reality 11. Challenges in Biodegradation of Plastic Waste from Food Packaging 12. Modern Approaches in Food Packaging Waste Management 13. Biobased Food Packaging Materials: Classification, Edible Films, Applications, and Sustainable Approach

    Több