Advances in Dietary Lipids and Human Health
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 175.00
-
72 581 Ft (69 125 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 14 516 Ft off)
- Kedvezményes ár 58 065 Ft (55 300 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
72 581 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Elsevier Science
- Megjelenés dátuma 2022. május 9.
- ISBN 9780128239148
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem388 oldal
- Méret 234x190 mm
- Súly 810 g
- Nyelv angol 260
Kategóriák
Hosszú leírás:
Advances in Dietary Lipids and Human Health systematically summarizes recent research advances in dietary lipids and human health. The book proposes a strategy for the prevention of NCDs and the management of population and personal health through the rational use of dietary fat. It covers the relationship between total lipids, saturated and unsaturated fatty acids and NCDs, and other uncommon fatty acids, such as conjugated fatty acids, middle and short chain fatty acid, furan fatty acids, n-3 docosapentaenoic acid (DPA), and structured fat.
Intended for nutrition researchers, dieticians, clinicians and others in academia who are focused on medicine, preventive medicine, public health and food science students, this valuable reference provides information that will assist readers in the prevention and treatment of cardiovascular disease, hypertension, metabolic disorders, diabetes, neuropsychiatric diseases, and cancer by specifically managing dietary lipids.
TöbbTartalomjegyzék:
1. Marine lipids and diabetes
2. N-3 polyunsaturated fatty acids and Homocysteine metabolism
3. Conjugated linolenic acids and their bioactivities in human health
4. Lipids and blood pressure
5. Ximenynic Acid and its bioactivities
6. Lipids and birth defects
7. Effect of 1,3-diacylglycerol on cardiometabolic risk
8. The metabolites derived from lipids and their effects on human health
9. Dietary lipids and breast cancer
10. Lipids and non-alcoholic fatty liver disease
11. Marine n-3 fatty acids and colon cancer
12. Lipids and cancers
13. Dietary fat and cardiometabolic health
14. Marine lipids and inflammatory diseases
15. Palmitoleic acid in health and disease
16. Lipids and brain/eyes
17. Lipids and nutrigenomics (personalized nutrition)
18. Lipids and mental health
19. Lipids in Infant formulas
EU Internet Law
17 676 Ft
15 909 Ft
Walking Home – A Poet`s Journey
9 550 Ft
8 595 Ft
Matter in Equilibrium: Statistical Mechanics and Thermodynamics
25 793 Ft
23 214 Ft
Salvation: A Novel of the Civil War
6 331 Ft
5 825 Ft