Sustainable Plant Foods
A Scientific Approach to Alternative Food Sources
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 140.99
-
58 475 Ft (55 691 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 11 695 Ft off)
- Kedvezményes ár 46 780 Ft (44 553 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
58 475 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Elsevier Science
- Megjelenés dátuma 2025. szeptember 17.
- ISBN 9780443316524
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem306 oldal
- Méret 276x216 mm
- Súly 450 g
- Nyelv angol 696
Kategóriák
Hosszú leírás:
Sustainable Plant Foods: A Scientific Approach to Alternative Food Sources delves into plant-based nutrition and its transformative potential for human health and the environment. By addressing the detrimental effects of animal agriculture on well-being and ecological balance, the book advocates for a shift towards plant-based alternatives. It emphasizes the importance of sustainable diets for improving human health and nutrition while contributing to a more sustainable planet. The book explores new developments and challenges in plant-based alternatives. It covers the nutritional benefits, sensory appeal of underutilized fruits, vegetables, legumes, and strategies for developing clean-label alternatives to eggs, meat, cheese, and milk.
TöbbTartalomjegyzék:
1. Sustainable plant Foods
2. Plant food productivity and supply
3. New developments and sustainable challenges of plant-based foods
4. Future based sustainable grain crops
5. Utilization of underutilized fruits
6. Utilization of underutilized Vegetables: Novel Trend in Nutritious and Healthy Food
7. Utilization of underutilized legumes for delivering nutritional and health benefits
8. Plant-based Dairy Alternatives: A World of Nutritious Options
9. Utilization of Plant Food Waste: Sustainable Approaches and Innovations
10. Utilization of edible plant oils for delivering nutritional and health benefits
11. Environmental effects and future of plant-food production
12. Designer foods from sustainable plant sources
13. Alternative proteins from plant based foods
14. Future Foods
15. Ultra processed foods and sustainable plant diets
16. Mycoprotein
International Waters in Southern Africa
8 709 Ft
8 013 Ft
Deaf Young People and their Families: Developing Understanding
38 220 Ft
34 398 Ft