• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Sustainable Plant Foods: A Scientific Approach to Alternative Food Sources

    Sustainable Plant Foods by Wani, Sajad Ahmad; Naik, Haroon Rashid; Ibrahim, Salam A.;

    A Scientific Approach to Alternative Food Sources

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 140.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        58 475 Ft (55 691 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 11 695 Ft off)
      • Kedvezményes ár 46 780 Ft (44 553 Ft + 5% áfa)

    58 475 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Hosszú leírás:

    Sustainable Plant Foods: A Scientific Approach to Alternative Food Sources delves into plant-based nutrition and its transformative potential for human health and the environment. By addressing the detrimental effects of animal agriculture on well-being and ecological balance, the book advocates for a shift towards plant-based alternatives. It emphasizes the importance of sustainable diets for improving human health and nutrition while contributing to a more sustainable planet. The book explores new developments and challenges in plant-based alternatives. It covers the nutritional benefits, sensory appeal of underutilized fruits, vegetables, legumes, and strategies for developing clean-label alternatives to eggs, meat, cheese, and milk.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Sustainable plant Foods
    2. Plant food productivity and supply
    3. New developments and sustainable challenges of plant-based foods
    4. Future based sustainable grain crops
    5. Utilization of underutilized fruits
    6. Utilization of underutilized Vegetables: Novel Trend in Nutritious and Healthy Food
    7. Utilization of underutilized legumes for delivering nutritional and health benefits
    8. Plant-based Dairy Alternatives: A World of Nutritious Options
    9. Utilization of Plant Food Waste: Sustainable Approaches and Innovations
    10. Utilization of edible plant oils for delivering nutritional and health benefits
    11. Environmental effects and future of plant-food production
    12. Designer foods from sustainable plant sources
    13. Alternative proteins from plant based foods
    14. Future Foods
    15. Ultra processed foods and sustainable plant diets
    16. Mycoprotein

    Több