• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Nondestructive Testing of Food Quality

    Nondestructive Testing of Food Quality by Irudayaraj, Joseph; Reh, Christoph;

    Sorozatcím: Institute of Food Technologists Series;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 196.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        93 639 Ft (89 180 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 9 364 Ft off)
      • Kedvezményes ár 84 275 Ft (80 262 Ft + 5% áfa)

    93 639 Ft

    Beszerezhetőség

    A kiadónál véglegesen elfogyott, nem rendelhető. Érdemes újra keresni a címmel, hátha van újabb kiadás.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Blackwell Publishers (Wiley)
    • Megjelenés dátuma 2007. november 26.

    • ISBN 9780813828855
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem384 oldal
    • Méret 240x162x26 mm
    • Súly 678 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk The expert contributors to
      Nondestructive Testing of Food Quality clearly explain present industry advances and how to turn available instrumentation into valuable assets.
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    The expert contributors to
    Nondestructive Testing of Food Quality clearly explain present industry advances and how to turn available instrumentation into valuable assets.

    Több

    Hosszú leírás:

    The expert contributors to
    Nondestructive Testing of Food Quality clearly explain present industry advances and how to turn available instrumentation into valuable assets.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    The expert contributors to
    Nondestructive Testing of Food Quality clearly explain present industry advances and how to turn available instrumentation into valuable assets.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Nondestructive Testing of Food Quality

    Design Beyond the Human: Transdisciplinary Conversations about the Planet

    Caccavale, Elio; Caccavale, Elio; Hush, Gordon; Hush, Gordon

    38 220 Ft

    33 251 Ft

    Nondestructive Testing of Food Quality

    Nondestructive Testing of Food Quality

    Irudayaraj, Joseph; Reh, Christoph; (ed.)

    93 639 Ft

    84 275 Ft

    20% %kedvezmény
    Nondestructive Testing of Food Quality

    Routledge Handbook of Borders and Tourism

    Timothy, Dallen J.; Gelbman, Alon; (ed.)

    93 161 Ft

    74 529 Ft

    20% %kedvezmény
    Nondestructive Testing of Food Quality

    Microscopic Techniques for the Non-Expert

    Kamaraj, Sathish-Kumar; Thirumurugan, Arun; Dhanabalan, Shanmuga Sundar; Hevia, Samuel A.

    62 125 Ft

    49 700 Ft

    Nondestructive Testing of Food Quality

    The Black Notebook

    Modiano, Patrick, Polizzotti, Mark(ed.)

    4 294 Ft

    3 650 Ft

    Nondestructive Testing of Food Quality

    The Nature–Study Idea – And Related Writings: And Related Writings

    Bailey, Liberty Hyde; Linstrom, John; Orr, David W.;

    57 330 Ft

    51 597 Ft

    next