• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Nondestructive Testing of Food Quality

    Nondestructive Testing of Food Quality by Irudayaraj, Joseph; Reh, Christoph;

    Sorozatcím: Institute of Food Technologists Series;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 196.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        93 639 Ft (89 180 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 9 364 Ft off)
      • Kedvezményes ár 84 275 Ft (80 262 Ft + 5% áfa)

    93 639 Ft

    Beszerezhetőség

    A kiadónál véglegesen elfogyott, nem rendelhető. Érdemes újra keresni a címmel, hátha van újabb kiadás.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Blackwell Publishers (Wiley)
    • Megjelenés dátuma 2007. november 26.

    • ISBN 9780813828855
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem384 oldal
    • Méret 240x162x26 mm
    • Súly 678 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk The expert contributors to
      Nondestructive Testing of Food Quality clearly explain present industry advances and how to turn available instrumentation into valuable assets.
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    The expert contributors to
    Nondestructive Testing of Food Quality clearly explain present industry advances and how to turn available instrumentation into valuable assets.

    Több

    Hosszú leírás:

    The expert contributors to
    Nondestructive Testing of Food Quality clearly explain present industry advances and how to turn available instrumentation into valuable assets.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    The expert contributors to
    Nondestructive Testing of Food Quality clearly explain present industry advances and how to turn available instrumentation into valuable assets.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Nondestructive Testing of Food Quality

    Nondestructive Testing of Food Quality

    Irudayaraj, Joseph; Reh, Christoph; (ed.)

    93 639 Ft

    84 275 Ft

    Nondestructive Testing of Food Quality

    Information and Human Values

    Fleischmann, Kenneth R.;

    15 760 Ft

    14 500 Ft

    20% %kedvezmény
    Nondestructive Testing of Food Quality

    Pandemocracy in Europe: Power, Parliaments and People in Times of COVID-19

    Kettemann, Matthias C; Lachmayer, Konrad; (ed.)

    42 997 Ft

    34 398 Ft

    20% %kedvezmény
    Nondestructive Testing of Food Quality

    Magnesium Technology 2021

    Miller, Victoria M.; Maier, Petra; Jordon, J. Brian; Neelameggham, Neale R.

    88 752 Ft

    71 002 Ft

    Nondestructive Testing of Food Quality

    Student's Guide to Writing College Papers 4e

    Turabian, Kate L; Colomb, Gregory G; Williams, Joseph M;

    18 632 Ft

    16 769 Ft

    Nondestructive Testing of Food Quality

    Team Together 5 Teacher's Book with Digital Resources Pack, m. 1 Beilage, m. 1 Online-Zugang

    Zgouras, Catherine; Custodio, Magdalena; Bewick, Victoria Anne;

    30 616 Ft

    Nondestructive Testing of Food Quality

    Super Minds Level 5 Workbook with Digital Pack American English

    Puchta, Herbert; Lewis-Jones, Peter; Gerngross, Günter; Kidd, Helen;

    12 450 Ft

    11 205 Ft

    next