• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Microbial Biotechnology in the Food Industry: Advances, Challenges, and Potential Solutions

    Microbial Biotechnology in the Food Industry by Ahmad, Faizan; Mohammad, Zahra H.; Ibrahim, Salam A.; Zaidi, Sadaf;

    Advances, Challenges, and Potential Solutions

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 171.19
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        71 001 Ft (67 620 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 14 200 Ft off)
      • Kedvezményes ár 56 801 Ft (54 096 Ft + 5% áfa)

    71 001 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Springer International Publishing
    • Megjelenés dátuma 2025. március 1.
    • Kötetek száma 1 pieces, Book

    • ISBN 9783031514197
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Lásd még 9783031514166
    • Terjedelem496 oldal
    • Méret 235x155 mm
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk XVII, 496 p. 61 illus., 60 illus. in color. Illustrations, black & white
    • 633

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Biotechnology is a promising emerging technology that uses biological systems to develop new products with broad application across medical, industrial and environmental fields. Biotechnology in the food industry provides solutions to microbial issues as well as broader environmental issues, making it key to the safe and environmentally conscious production of all food types.


    Microbial Biotechnology in the Food Industry focuses on the major microbial issues facing the food industry and solutions using novel biotechnology techniques. The text promotes an understanding of basic and advanced microbiological issues in food production including food products, food contact surfaces, food operation floor and air and a wide range of issues related specific solutions using biotechnology. This text provides researchers and those in the food industry with a full overview of current innovative solutions to the major microbial issues in the food industry utilizing biotechnology.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Biotechnology approaches for food security, risks, and solution.- An Overview., Microbial contamination in the food processing environment.- Use of Microbe-Free Contact Surfaces to Control Food Spoilage: A Step Towards New Food Technologies.- Application of Nanoparticles to Enhance the Microbial Quality and Shelf Life of Food Products.- Biotechnology and Its Position in the Mitigation of Microbial Problems in the Food Industry.- Food Laws and Regulations Related to Food Security.- Roles of Biotechnology in Environmental Monitoring in the Food Industry.- Biofilms on Food Contact Surfaces: Current Interventions and Emerging Technologies.- Microbial Biofilms and the Role of Biotechnology as a Solution.- Probiotics and Delivery System.- Use of Bioprocesses and Biosystems for Environmental Protection, Microbial Detection, and Prevention in the Food Industry .- Application of Microbial Enzymes in the Food Industry.- Impact of WaterContamination on Food Safety and Related Health Risks.- Challenges in Environmental Biotechnology.- Food Contact Surfaces, Risk of Contamination, and Solution.- Film-Based Packaging for Food Safety and Preservation: Issues and Perspectives.- Potential Use of Biotechnological Tools to Eradicate Microbial Biofilms.- The Role of Air and Aerosols in Contaminating Food Products During Food Processing.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Microbial Biotechnology in the Food Industry: Advances, Challenges, and Potential Solutions

    Tee? Kaffee? Mord! Ein Grab für drei

    Barksdale, Ellen;

    3 728 Ft

    3 542 Ft

    20% %kedvezmény
    Microbial Biotechnology in the Food Industry: Advances, Challenges, and Potential Solutions

    Microbial Biotechnology in the Food Industry: Advances, Challenges, and Potential Solutions

    Ahmad, Faizan; Mohammad, Zahra H.; Ibrahim, Salam A.; Zaidi, Sadaf

    71 001 Ft

    56 801 Ft

    Microbial Biotechnology in the Food Industry: Advances, Challenges, and Potential Solutions

    Eden 03

    Endo, Hiroki;

    9 954 Ft

    9 456 Ft

    20% %kedvezmény
    Microbial Biotechnology in the Food Industry: Advances, Challenges, and Potential Solutions

    T&T Clark Handbook of Asian American Biblical Hermeneutics

    Yang, Seung Ai; Kim, Uriah Y.; (ed.)

    20 538 Ft

    16 430 Ft

    Microbial Biotechnology in the Food Industry: Advances, Challenges, and Potential Solutions

    SOCIAL MEDIA AND PUBLIC ISSUES ADVOCACY IN NIGERIA: DE

    IORLAHA, Paul Tersue; Iorlaha, Donald Torngu; Kutim, Doom Grace;

    18 207 Ft

    17 297 Ft

    Microbial Biotechnology in the Food Industry: Advances, Challenges, and Potential Solutions

    Becoming Phoebe

    Neal, J. Michael

    5 979 Ft

    5 501 Ft

    next