• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Made in Chicago – Stories Behind 30 Great Hometown  Bites: Stories Behind 30 Great Hometown Bites

    Made in Chicago – Stories Behind 30 Great Hometown Bites by Eng, Monica; Hammond, David;

    Stories Behind 30 Great Hometown Bites

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 14.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        7 161 Ft (6 820 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 1 432 Ft off)
      • Kedvezményes ár 5 729 Ft (5 456 Ft + 5% áfa)

    7 161 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó MO – University of Illinois Press
    • Megjelenés dátuma 2023. május 2.
    • Kötetek száma Paperback

    • ISBN 9780252087059
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem160 oldal
    • Méret 207x139x11 mm
    • Súly 256 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 33 color photographs
    • 450

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    A BookRiot Most Anticipated Travel Book of 2023

    Italian beef and hot dogs get the headlines. Cutting-edge cuisine and big-name chefs get the Michelin stars. But Chicago food shows its true depth in classic dishes conceived in the kitchens of immigrant innovators, neighborhood entrepreneurs, and mom-and-pop visionaries.

    Monica Eng and David Hammond draw on decades of exploring the city’s food landscape to serve up thirty can’t-miss eats found in all corners of Chicago. From Mild Sauce to the Jibarito and from Taffy Grapes to Steak and Lemonade, Eng and Hammond present stories of the people and places behind each dish while illuminating how these local favorites reflect the multifaceted history of the city and the people who live there. Each entry provides all the information you need to track down whatever sounds good and selected recipes even let you prepare your own Flaming Saganaki or Akutagawa.

    Generously illustrated with full-color photos, Made in Chicago provides locals and visitors alike with loving profiles of a great food city’s defining dishes.

    Több