Made in Chicago – Stories Behind 30 Great Hometown Bites
Stories Behind 30 Great Hometown Bites
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 14.99
-
7 161 Ft (6 820 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 1 432 Ft off)
- Kedvezményes ár 5 729 Ft (5 456 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
7 161 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó MO – University of Illinois Press
- Megjelenés dátuma 2023. május 2.
- Kötetek száma Paperback
- ISBN 9780252087059
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem160 oldal
- Méret 207x139x11 mm
- Súly 256 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 33 color photographs 450
Kategóriák
Hosszú leírás:
A BookRiot Most Anticipated Travel Book of 2023
Italian beef and hot dogs get the headlines. Cutting-edge cuisine and big-name chefs get the Michelin stars. But Chicago food shows its true depth in classic dishes conceived in the kitchens of immigrant innovators, neighborhood entrepreneurs, and mom-and-pop visionaries.
Monica Eng and David Hammond draw on decades of exploring the city’s food landscape to serve up thirty can’t-miss eats found in all corners of Chicago. From Mild Sauce to the Jibarito and from Taffy Grapes to Steak and Lemonade, Eng and Hammond present stories of the people and places behind each dish while illuminating how these local favorites reflect the multifaceted history of the city and the people who live there. Each entry provides all the information you need to track down whatever sounds good and selected recipes even let you prepare your own Flaming Saganaki or Akutagawa.
Generously illustrated with full-color photos, Made in Chicago provides locals and visitors alike with loving profiles of a great food city’s defining dishes.
Több
Fantasies of Femininity: Reframing the Boundaries of Sex
14 327 Ft
12 895 Ft
Modern Chinese Religion II: 1850 - 2015 (2 vols)
44 793 Ft
41 210 Ft
Love, Unexpectedly
4 924 Ft
4 531 Ft