• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Made in Chicago: Stories Behind 30 Great Hometown Bites

    Made in Chicago by Eng, Monica; Hammond, David;

    Stories Behind 30 Great Hometown Bites

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 14.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        7 161 Ft (6 820 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 716 Ft off)
      • Kedvezményes ár 6 445 Ft (6 138 Ft + 5% áfa)

    7 161 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó University of Illinois Press
    • Megjelenés dátuma 2023. március 21.
    • Kötetek száma Paperback

    • ISBN 9780252087059
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem160 oldal
    • Méret 210x140x13 mm
    • Súly 254 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 33 color photographs
    • 447

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    A BookRiot Most Anticipated Travel Book of 2023

    Italian beef and hot dogs get the headlines. Cutting-edge cuisine and big-name chefs get the Michelin stars. But Chicago food shows its true depth in classic dishes conceived in the kitchens of immigrant innovators, neighborhood entrepreneurs, and mom-and-pop visionaries.

    Monica Eng and David Hammond draw on decades of exploring the city’s food landscape to serve up thirty can’t-miss eats found in all corners of Chicago. From Mild Sauce to the Jibarito and from Taffy Grapes to Steak and Lemonade, Eng and Hammond present stories of the people and places behind each dish while illuminating how these local favorites reflect the multifaceted history of the city and the people who live there. Each entry provides all the information you need to track down whatever sounds good and selected recipes even let you prepare your own Flaming Saganaki or Akutagawa.

    Generously illustrated with full-color photos, Made in Chicago provides locals and visitors alike with loving profiles of a great food city’s defining dishes.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Acknowledgments

    Introduction

    1. Akutagawa
    2. Big Baby
    3. Bone-In Pork Chop Sandwich
    4. Breaded Steak Sandwich
    5. Chicken Vesuvio
    6. Chicago Corn Roll Tamale
    7. Chicago Mix
    8. Chicago Style Egg Roll
    9. Chicago Hot Dog
    10. Deep Dish Pizza
    11. Flaming Saganaki
    12. Giardiniera
    13. Gam Pong Chicken Wings
    14. Gyros
    15. Italian Beef Sandwich
    16. Jibarito
    17. Jim Shoe
    18. MalÖrt
    19. Maxwell Street Polish
    20. Mild Sauce
    21. Mother-in-Law
    22. Pepper and Egg Sandwich
    23. Pizza Puff
    24. Rainbow Cone
    25. Rib Tips
    26. Shrimp DeJonghe
    27. Steak and Lemonade
    28. Sweet Steak Supreme Sandwich
    29. Taffy Grapes
    30. Tavern Style Pizza

    References

    Több