Cocoa and Coffee Fermentations
Sorozatcím: Fermented Foods and Beverages Series;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 220.00
-
105 105 Ft (100 100 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 21 021 Ft off)
- Kedvezményes ár 84 084 Ft (80 080 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
105 105 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó CRC Press
- Megjelenés dátuma 2014. október 9.
- ISBN 9781439847916
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem633 oldal
- Méret 234x156 mm
- Súly 929 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 86 Illustrations, black & white; 39 Tables, black & white 0
Kategóriák
Rövid leírás:
Cocoa and Coffee Fermentations explores the scientific principles behind cocoa and coffee fermentation. It aims to provide a better understanding of the complex microbial ecology in cocoa and coffee fermentations which involve interactions between species of yeasts, bacteria, and filamentous fungi. The book covers botanical and production backgrounds, methods of bean fermentation and drying, microbial ecology and activities of fermentation, the biochemistry of fermentation, product quality and safety, and waste utilization.
TöbbHosszú leírás:
Cocoa and coffee beans are some of the most traded agricultural commodities on international markets. Combined, they provide raw materials for a global industry valued in excess of $250 billion. Despite this, few people know that microorganisms and microbial fermentation play key roles in their production and can have major impacts on product quality, safety, and value.
Cocoa and Coffee Fermentations explores the scientific principles behind cocoa and coffee fermentation. The book covers botanical and production backgrounds, methods of bean fermentation and drying, microbial ecology and activities of fermentation, the biochemistry of fermentation, product quality and safety, and waste utilization.
The book aims to optimize cocoa and coffee processing based on scientific evidence to enhance traditional processing methods that often give rise to inefficiencies and inconsistencies in product quality. It also aims to provide a better understanding of the complex microbial ecology in cocoa and coffee fermentations which involve interactions between species of yeasts, bacteria, and filamentous fungi.
Cocoa and Coffee Fermentations hopes to inspire further research linking the microbiology and biochemistry of cocoa and coffee bean fermentations with the development of better controlled fermentations, implementation of quality assurance programs, and ultimately improvement of the sensory attributes of the final product.
TöbbTartalomjegyzék:
Mixed Microbial Fermentations and Methodologies for Their Investigation. Botany and Production of Cocoa. Methods of Cocoa Fermentation and Drying. Microbial Activities during Cocoa Fermentation. Biochemistry of Cocoa Fermentation. Quality and Safety of Cocoa Beans. Cocoa Processing and Chocolate Technology. Agro-Industrial Uses of Cocoa By-Products. Botany and Production of Coffee. Methods of Coffee Fermentation and Drying. Microbial Activity during Coffee Fermentation. Metabolic Responses of Coffee Beans during Processing and Their Impact on Coffee Flavor. Quality of Coffee Beans. Toxigenic Fungi and Mycotoxins in Coffee. Management and Utilization of Wastes from Coffee Processing.
Több
Augmented Reality Art: From an Emerging Technology to a Novel Creative Medium
39 376 Ft
34 651 Ft
Recycled Home
9 550 Ft
8 117 Ft
The Handbook of Narrative Analysis
73 573 Ft
66 216 Ft