• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • The Ultimate Guide to Grilling: How to Grill Just about Anything

    The Ultimate Guide to Grilling by Browne, Rick;

    How to Grill Just about Anything

      • 15% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 12.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        6 205 Ft (5 910 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 15% (cc. 931 Ft off)
      • Kedvezményes ár 5 275 Ft (5 024 Ft + 5% áfa)

    6 205 Ft

    Beszerezhetőség

    Bizonytalan ideig nincs raktáron a kiadónál, rendelése nem javasolt.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Skyhorse
    • Megjelenés dátuma 2018. május 7.
    • Kötetek száma Trade Paperback

    • ISBN 9781510739772
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem256 oldal
    • Méret 228x203x22 mm
    • Súly 636 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    With Honorary Doctor of Barbeque Rick Browne, you’ll experience the fun and flavor of grilling in The Ultimate Guide to Grilling! A beloved fixture at barbecue festivals and restaurants across the nation, Rick Browne shares recipes for his favorite finger-lickin’, lip-smackin’ dishes, perfect for everyday dinners, special gatherings, and every occasion in between. With easy-to follow instructions and detailed photos, no griller should be without this cookbook.

    Forget the mundane beef patty and hot dog&&&8212;learn how to grill up succulent, flavorful dishes, such as:

    • Maple-Smoked Lamb Shanks with Whiskey Onion Marmalade
    • Teriyaki Buffalo Rib Eyes
    • Flamin’ Gol-Durn Bananas
    • Inebriated Top Round
    • CB’s Oh-You-Devil Eggs
    • Roast Suckling Pig
    • Aussie BBQ Lamb Leg
    • And much, much more!

    Browne goes beyond the call of duty with chapters on side dishes, sauces, marinades, and rubs&&&8212;he even includes an excellent chapter of delicious vegetarian recipes. The Ultimate Guide to Grilling is indispensable for all barbecue fanatics.

    “A Welcome Addition to Any Serious BBQ-o-phile’s Library!”&&&8212;Al Roker, author of Al Roker’s Big Bad Barbeque Cookbook

    Rick Browne says you don't have to be a rocket scientist to be a great griller. Reading this book gives you all the expertise you'll ever need."&&&8212;Regis Philbin

    Once again Rick Browne has captured the essence of our barbecueing family with wit and wisdom. Get outside and fire up the grill&&&8212;there's great eating ahead!"&&&8212;Carolyn Wells, President, Kansas City Barbecue Society

    Több