The Ultimate Guide to Grilling
How to Grill Just about Anything
-
15% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 12.99
-
6 205 Ft (5 910 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 15% (cc. 931 Ft off)
- Kedvezményes ár 5 275 Ft (5 024 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
6 205 Ft
Beszerezhetőség
Bizonytalan ideig nincs raktáron a kiadónál, rendelése nem javasolt.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Skyhorse
- Megjelenés dátuma 2018. május 7.
- Kötetek száma Trade Paperback
- ISBN 9781510739772
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem256 oldal
- Méret 228x203x22 mm
- Súly 636 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
With Honorary Doctor of Barbeque Rick Browne, you’ll experience the fun and flavor of grilling in The Ultimate Guide to Grilling! A beloved fixture at barbecue festivals and restaurants across the nation, Rick Browne shares recipes for his favorite finger-lickin’, lip-smackin’ dishes, perfect for everyday dinners, special gatherings, and every occasion in between. With easy-to follow instructions and detailed photos, no griller should be without this cookbook.
Forget the mundane beef patty and hot dog&&&8212;learn how to grill up succulent, flavorful dishes, such as:
- Maple-Smoked Lamb Shanks with Whiskey Onion Marmalade
- Teriyaki Buffalo Rib Eyes
- Flamin’ Gol-Durn Bananas
- Inebriated Top Round
- CB’s Oh-You-Devil Eggs
- Roast Suckling Pig
- Aussie BBQ Lamb Leg
- And much, much more!
Browne goes beyond the call of duty with chapters on side dishes, sauces, marinades, and rubs&&&8212;he even includes an excellent chapter of delicious vegetarian recipes. The Ultimate Guide to Grilling is indispensable for all barbecue fanatics.
“A Welcome Addition to Any Serious BBQ-o-phile’s Library!”&&&8212;Al Roker, author of Al Roker’s Big Bad Barbeque Cookbook
Rick Browne says you don't have to be a rocket scientist to be a great griller. Reading this book gives you all the expertise you'll ever need."&&&8212;Regis Philbin
Once again Rick Browne has captured the essence of our barbecueing family with wit and wisdom. Get outside and fire up the grill&&&8212;there's great eating ahead!"&&&8212;Carolyn Wells, President, Kansas City Barbecue Society Több
Memphis: Sweet, Spicy & a Little Greasy
15 828 Ft
14 562 Ft
Star Wars: Bounty Hunters Vol. 2 - Target Valance
6 327 Ft
5 821 Ft
The Ultimate Guide to Grilling: How to Grill Just about Anything
6 205 Ft
5 275 Ft
Meatyard/Merton: Photographing Thomas Merton
8 709 Ft
8 013 Ft