The Cambridge Companion to the Gospels
Sorozatcím: Cambridge Companions to Religion;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 26.00
-
12 421 Ft (11 830 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 2 484 Ft off)
- Kedvezményes ár 9 937 Ft (9 464 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
12 421 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 2, Revised
- Kiadó Cambridge University Press
- Megjelenés dátuma 2021. augusztus 19.
- ISBN 9781108458870
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem410 oldal
- Méret 228x151x20 mm
- Súly 590 g
- Nyelv angol 220
Kategóriák
Rövid leírás:
Authoritative chapters chart new developments of gospels interpretation in four main areas: background, content, interpretation and impact.
TöbbHosszú leírás:
Throughout the history of Christianity, the four canonical gospels have proven to be vital resources for Christian thought and practice, and an inspiration for humanistic culture generally. Indeed, the gospels and their interpretation have had a profound impact on theology, philosophy, the sciences, ethics, worship, architecture, and the creative arts. Building on the strengths of the first edition, The Cambridge Companion to the Gospels, 2nd edition, takes account of new directions in gospels research, notably: the milieu in which the gospels were read, copied, and circulated alongside non-canonical gospels; renewed debates about the sources of the gospels and their interrelations; how central gospel themes are illuminated by a variety of critical approaches and theological readings; the reception of the gospels over time and in various media; and how the gospels give insight into the human condition.
'This is a most useful and attractive volume, not only for beginners, but for all interested in being stimulated by new slants on the evangelists, often characterized as the lion, the man, the ox, and the eagle.' Stephen Platten, The Living Church
Tartalomjegyzék:
Part I. Approaching the Gospels: Context and Method: 1. What is a gospel? Loveday Alexander; 2. The fourfold gospel Francis Watson; 3. Gospel sources and inter-relations Todd Brewer; 4. The scriptural matrix of the Gospels Richard B. Hays and Christopher Blumhofer; 5. The gospels and 'the historical Jesus' Stephen E. Fowl; 6. The gospels and the reader Sandra M. Schneiders; Part II. The Gospels as Witnesses to Christ: Content and Interpretation: 7. The Gospel according to Matthew Roland Deines; 8. The Gospel according to Mark Elizabeth E. Shively; 9. The Gospel according to Luke John T. Squires; 10. The Gospel according to John Christopher W. Skinner; 11. Gospels canonical and non-canonical as witnesses to Christ Simon Gathercole; 12. God and the knowledge of God in the gospels Stephen C. Barton; Part III. The Afterlife of the Gospels: Impact on Church and Society: 13. The gospels and doctrine Frances Young; 14. Reception history of the gospels Christine Joynes; 15. Praying the gospels: spirituality and worship Gordon Mursell; 16. The gospels embodied: the lives of saints and martyrs David Matzko Mccarthy; 17. The gospels in morality and politics Scott Bader-Saye; 18. The gospels for the life of the world Ben Quash.
Több
Systems Biology and Synthetic Biology of Lactic Acid Fermentation in Foods
48 730 Ft
43 857 Ft