Systems Biology and Synthetic Biology of Lactic Acid Fermentation in Foods
Sorozatcím: Fermented Foods and Beverages Series;
-
10% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 102.00
-
48 730 Ft (46 410 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 10% (cc. 4 873 Ft off)
- Kedvezményes ár 43 857 Ft (41 769 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
48 730 Ft
Beszerezhetőség
Megjelenése törölve vagy kivonva a forgalomból. Sajnos nem rendelhető.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó CRC Press
- Megjelenés dátuma 2012. január 1.
- ISBN 9781439854433
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem260 oldal
- Méret 234x156 mm
- Nyelv angol
- Illusztrációk 25 Illustrations, black & white 0
Kategóriák
Rövid leírás:
Fermented foods are produced all over the world. This book describes systems biology and synthetic biology approaches to improve food fermentation processes. It offers examples on how these approaches can be used to control and improve fermentation processes and to introduce new functionalities to fermented foods and beverages. The text also presents strategies to transfer antimicrobial-production to other strains and to combine production of several different antimicrobials in one lactic acid bacterium. In addition, the authors explain how the use of high-vitamin producing lactic acid bacteria can lead to fermented foods with increased and bioavailable vitamins.
TöbbHosszú leírás:
Fermented foods are produced all over the world. This book describes systems biology and synthetic biology approaches to improve food fermentation processes. It offers examples on how these approaches can be used to control and improve fermentation processes and to introduce new functionalities to fermented foods and beverages. The text also presents strategies to transfer antimicrobial-production to other strains and to combine production of several different antimicrobials in one lactic acid bacterium. In addition, the authors explain how the use of high-vitamin producing lactic acid bacteria can lead to fermented foods with increased and bioavailable vitamins.
TöbbTartalomjegyzék:
Overview of Microorganisms in Fermented Foods and State-of-The-Art of Molecular Biology. Acidification and Sugar Utilization. Enhanced Flavour Production by ME. Enhanced Flavour Production by (induced) Lysis. Production of Antimicrobials. EPS-Formation. Anti-Oxidant Production. Vitamin Production. Increased Stability of Probiotics. Biodiversity-Mining. Comparative Genomics of LAB. Systems Biology of Lactic Acid Bacteria. Modeling/Design of Mixed Cultures.
Több
Systems Biology and Synthetic Biology of Lactic Acid Fermentation in Foods
48 730 Ft
43 857 Ft
Weir & Abrahams' Imaging Atlas of Human Anatomy: ExpertConsult.com
23 221 Ft
20 203 Ft
Pediatric Cardiology for Practitioners
41 060 Ft
35 722 Ft