• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Spectroscopy and Machine Learning Tools for Food Quality and Safety

    Spectroscopy and Machine Learning Tools for Food Quality and Safety

    Sorozatcím: Advances in Food and Nutrition Research; 115;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 130.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        53 917 Ft (51 350 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 10 783 Ft off)
      • Kedvezményes ár 43 134 Ft (41 080 Ft + 5% áfa)

    53 917 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Elsevier Science
    • Megjelenés dátuma 2025. augusztus 29.

    • ISBN 9780443345937
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem230 oldal
    • Méret 229x152 mm
    • Súly 450 g
    • Nyelv angol
    • 691

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Spectroscopy and Machine Learning Tools for Food Quality and Safety, Volume 115 in the Advances in Food and Nutrition Research series, highlights new advances in the field, with this new volume presenting interesting chapters related to Spectroscopy and Machine Learning Tools. Chapters in this new release include NIR applications in livestock farming systems and derived products, Fluorescence spectroscopy in grape and wine composition and quality control, From Farm to Fork: Spectroscopy in Meat Quality and Safety Assurance, Raman and Mid infrared in food safety and composition, Spectroscopy food functionality and safety, and Handheld NIR spectroscopy for real-time on-site food quality and safety monitoring.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. NIR applications in livestock farming systems and derived products
    Josï¿1⁄2 Antonio Entrenas de Leï¿1⁄2n and Dolores PEREZ-MARIN
    2. Fluorescence spectroscopy in grape and wine composition and quality control
    David William Jeffery
    3. From Farm to Fork: Spectroscopy in Meat Quality and Safety Assurance
    Yash Dixit and Marlon M. Reis
    4. Raman and Mid infrared in food safety and composition
    Luis E. Rodriguez-Saona
    5. Spectroscopy food functionality and safety
    R Pandiselvam
    6. Handheld NIR spectroscopy for real-time on-site food quality and safety monitoring
    Krzysztof B. Bec, Justyna Grabska and Christian Huck

    Több