Spectroscopy and Machine Learning Tools for Food Quality and Safety
Sorozatcím: Advances in Food and Nutrition Research; 115;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 130.00
-
53 917 Ft (51 350 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 10 783 Ft off)
- Kedvezményes ár 43 134 Ft (41 080 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
53 917 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Elsevier Science
- Megjelenés dátuma 2025. augusztus 29.
- ISBN 9780443345937
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem230 oldal
- Méret 229x152 mm
- Súly 450 g
- Nyelv angol 691
Kategóriák
Hosszú leírás:
Spectroscopy and Machine Learning Tools for Food Quality and Safety, Volume 115 in the Advances in Food and Nutrition Research series, highlights new advances in the field, with this new volume presenting interesting chapters related to Spectroscopy and Machine Learning Tools. Chapters in this new release include NIR applications in livestock farming systems and derived products, Fluorescence spectroscopy in grape and wine composition and quality control, From Farm to Fork: Spectroscopy in Meat Quality and Safety Assurance, Raman and Mid infrared in food safety and composition, Spectroscopy food functionality and safety, and Handheld NIR spectroscopy for real-time on-site food quality and safety monitoring.
TöbbTartalomjegyzék:
1. NIR applications in livestock farming systems and derived products
Josï¿1⁄2 Antonio Entrenas de Leï¿1⁄2n and Dolores PEREZ-MARIN
2. Fluorescence spectroscopy in grape and wine composition and quality control
David William Jeffery
3. From Farm to Fork: Spectroscopy in Meat Quality and Safety Assurance
Yash Dixit and Marlon M. Reis
4. Raman and Mid infrared in food safety and composition
Luis E. Rodriguez-Saona
5. Spectroscopy food functionality and safety
R Pandiselvam
6. Handheld NIR spectroscopy for real-time on-site food quality and safety monitoring
Krzysztof B. Bec, Justyna Grabska and Christian Huck