Smart Food Industry: The Blockchain for Sustainable Engineering
Fundamentals, Technologies, and Management, Volume 1
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 61.99
-
29 615 Ft (28 205 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 5 923 Ft off)
- Kedvezményes ár 23 692 Ft (22 564 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
29 615 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó CRC Press
- Megjelenés dátuma 2025. május 5.
- ISBN 9781032138411
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem336 oldal
- Méret 254x178 mm
- Súly 720 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 56 Illustrations, black & white; 16 Illustrations, color; 18 Halftones, black & white; 7 Halftones, color; 38 Line drawings, black & white; 9 Line drawings, color; 24 Tables, black & white 659
Kategóriák
Rövid leírás:
Smart Food Industry: The Blockchain for Sustainable Engineering, Volume I - Fundamentals, Technologies, and Management is a comprehensive overview of the current state of knowledge about food engineering and processing, under sustainable engineering perspective.
TöbbHosszú leírás:
Smart Food Industry: The Blockchain for Sustainable Engineering, Volume I - Fundamentals, Technologies, and Management is a comprehensive overview of the current state of knowledge about food engineering and processing, under sustainable engineering perspective. This book includes disruptive approaches that will potentially enable the food industry for the transition to sustainable production.
Divided into four parts, the book explores (i) fundamentals of sustainable food, (ii) conventional technologies in the food industry, (iii) sustainable emerging technologies in food industries, and (iv) sustainable management in food industries.
The book is an invaluable reference resource for students, researchers, graduates, and professionals, in general, who wish to gain knowledge in the engineering and food processing area as well as about sustainable food industry practices.
TöbbTartalomjegyzék:
FUNDAMENTALS, TECHNOLOGIES, AND MANAGEMENT. An Overview of the Trajectory of the Food Industry: Addressing Expanding Societal Needs and Demands. Concepts for Food Sustainable Production. Recent Changes in the Food Supply Chain: Driving to Sustainability. The Sustainability Roadmap for the Food Industry 4.0. Eco‐friendly and Cost‐effective Methods Applied to Sustainable Food Industries. CONVENTIONAL TECHNOLOGIES IN THE FOOD INDUSTRY. Sterilization Methods. Electromagnetic Radiation: A New Approach to Sustainable Development in Food Sectors. Cooling. Food Freezing: Transformation of Conventional Technology to Smart Processing. Food Drying. Extrusion for the Sustainable Development of Novel Foods: Basics, Principles, and Applications. SUSTAINABILITY EMERGING TECHNOLOGIES IN FOOD INDUSTRIES. Ultrasound. Electrolyzed Water: An Innovative Alternative in the Food Industry. High Hydrostatic Pressure Processing. Application of Microwave Heating in Food Processing: Current Trends, Challenges and Prospects. Ohmic Heating: Design, Thermal Performance, and Applications in Food Processing. Microencapsulation of Functional Foods. SUSTAINABLE MANAGEMENT IN FOOD INDUSTRIES. Wastewater Treatment in Sustainable Food Industries. Strategies for Food Waste Valorizations and Products. Food Waste Through Our Body: The Greatest Impact at the End of the Supply Chain.
Több