Separation Processes in the Food and Biotechnology Industries
Principles and Applications
Sorozatcím: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 200.00
-
82 950 Ft (79 000 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 16 590 Ft off)
- Kedvezményes ár 66 360 Ft (63 200 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
82 950 Ft
Beszerezhetőség
Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó Elsevier Science
- Megjelenés dátuma 1996. január 1.
- ISBN 9781855732872
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem304 oldal
- Méret 233x155 mm
- Súly 660 g
- Nyelv angol 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
This book reviews methods and techniques for separating food components and products of the biotechnology industry. The introduction focuses on food composition and some of the conventional separation techniques. Subsequent chapters deal with each specific type or area of application individually and include information on the basic principles, industrial equipment available, commercial applications and an overview of research and development.
TöbbTartalomjegyzék:
Separation processes - an overview; Supercritical fluid extraction and its application in the food industry; Pressure-activated membrane processes; Ultrafiltration; Microfiltration; Ion-exchange and electrodialysis; Innovative separation methods in bioprocessing; Fractionation of fat; Solids separation processes.
Több