• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Scandinavia: Authentic recipes and ingredients

    Scandinavia by Hrafnsson, Gísli Egill; Bergþórsdóttir, Inga Elsa;

    Authentic recipes and ingredients

      • 15% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 26.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        12 421 Ft (11 830 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 15% (cc. 1 863 Ft off)
      • Kedvezményes ár 10 558 Ft (10 056 Ft + 5% áfa)

    12 421 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Octopus
    • Megjelenés dátuma 2025. június 19.

    • ISBN 9781840919387
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem272 oldal
    • Méret 218x164x32 mm
    • Súly 919 g
    • Nyelv angol
    • 672

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Discover the heart of Scandinavia through vibrant photographs and authentic Nordic recipes.

    This culinary journey takes you through Denmark, Norway, Iceland, Sweden and Finland, exploring the history, local produce, and festivals of these captivating countries. Delve into 55 enticing recipes, each thoughtfully organised by season. From classic dishes like Danish rye bread and pickled herring to mouthwatering innovations like rhubarb meringue bowls and skyr sorbet, this book captures the essence of Nordic living.

    Every summer, Icelandic authors Gísli Egill Hrafnsson and Inga Elsa Bergþórsdóttir welcome tourists to their guesthouse and introduce them to delicious Nordic ingredients from their vegetable garden, foraging and fishing. Here, they've gathered together these authentic family recipes for you to enjoy.

    Recipes through the seasons include:

    - Salt cod salad with pickled dandelion buds
    - Langoustine skewers with browned garlic butter
    - Strawberry and walnut cake
    - Carrot and beetroot soup
    - Finnish potato pancakes
    - Gravlax
    - Lamb shanks with root vegetables
    - Danish pork belly
    - Meringues with rhubarb skyr sorbet

    Több