-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 48.00
-
22 932 Ft (21 840 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 4 586 Ft off)
- Kedvezményes ár 18 346 Ft (17 472 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
22 932 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Bloomsbury Publishing (UK)
- Megjelenés dátuma 2013. augusztus 22.
- Kötetek száma Hardback
- ISBN 9780759121515
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem242 oldal
- Méret 233.68x161.04x22.352 mm
- Súly 476 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 7 b/w illustrations; 30 b/w photos Illustrations, unspecified 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
San Francisco is a relatively young city with a well-deserved reputation as a food destination, situated near lush farmland and a busy port. San Francisco's famous restaurant scene has been the subject of books, but the full complexity of the city's culinary history is revealed here for the first time. This food biography presents the story of how food traveled from farms to markets, from markets to kitchens, and from kitchens to tables, focusing on how people experienced the bounty of the City by the Bay.
TöbbTartalomjegyzék:
Table of Contents
Preface
Introduction
Chapter 1: The Material Resources
Chapter 2: Native American Foodways
Chapter 3: Immigrant and Ethnic Neighborhoods
Chapter 4: Food Markets and Retailing
Chapter 5: Famous Restaurants
Chapter 6: San Francisco Cookbooks
Chapter 7: Signature Dishes
Bibliography
Index
About the Author