• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Phytochemicals and Gut Health: Evidence and Opportunities for Gastrointestinal Management

    Phytochemicals and Gut Health by Rai, Sachchida Nand; Tiwari, Neeraj; Khubber, Sucheta;

    Evidence and Opportunities for Gastrointestinal Management

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 163.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        68 014 Ft (64 776 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 13 603 Ft off)
      • Kedvezményes ár 54 412 Ft (51 821 Ft + 5% áfa)
      • A kedvezmény érvényes eddig: 2025. december 31.

    68 014 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Hosszú leírás:

    Phytochemicals and Gut Health: Evidence and Opportunities for Gastrointestinal Management highlights specific plant phytochemicals, their bioactive compounds, and the influence they have on the gut-brain axis. By exploring sources, production, mechanisms of action, and clinical applications, the book uncovers how certain bioactives can optimize health and improve gastrointestinal diseases while reducing the side effects and limited efficacy of current medical treatments. The book's authors identify different classes of plant-based phytochemicals such as phenolic metabolites, alkaloids, terpenoids, and glucosinolates while demonstrating a better understanding of the gut-nutraceutical axis that can improve microbiota for GI disorders, and more.

    Readers will also gain important perspectives on mechanisms of action and the synergistic effects phytochemicals have on cardiovascular and neurological health.


    • Explores phytochemicals as a therapeutic approach to gut health
    • Highlights the anti-inflammatory and antioxidant benefits of phytochemicals to regulate gut microbiome and manage gastrointestinal disorders
    • Discusses sources, production, mechanisms of action and clinical applications of phytochemicals in gastrointestinal therapy
    • Identifies a nanoparticle-based delivery systems for managing gut related disorders with phytochemicals

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Introduction to gastrointestinal disorders
    2. Limitation of current therapeutic strategies for the gastrointestinal disorders
    3. Recent Advances in diagnosis and management of gastrointestinal disorders
    4. Diet and nutritional management of gastrointestinal disorders
    5. Biochemical characterization, production and medicinal properties of Phytochemicals
    6. Dietary phenolic compounds: Role on gut health and microbiota
    7. Nanoparticle based delivery systems of phytochemicals in Gut related disorders
    8. Alteration of Gut microbiota and their metabolites by dietary phytochemicals
    9. Brain-Gut axis: Phytochemical Interventions
    10. Gut microbiota and cardiovascular health
    11. Phytochemicals and Gut Barrier Integrity
    12. Therapeutic potential of alkaloids in treatment of gut associated diseases
    13. Exploring promising pharmaceutical candidates for gastrointestinal disorders using in silico approaches
    14. Phytochemicals in the treatment of gastrointestinal cancer
    15. Therapeutic potential of phytochemicals and role of gut microbiota in Neurodegenerative diseases

    Több
    0