• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Physical Properties of Foods and Food Processing Systems

    Physical Properties of Foods and Food Processing Systems by Lewis, M J;

    Sorozatcím: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 65.95
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        27 352 Ft (26 050 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 5 470 Ft off)
      • Kedvezményes ár 21 882 Ft (20 840 Ft + 5% áfa)

    27 352 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó Elsevier Science
    • Megjelenés dátuma 1990. január 1.

    • ISBN 9781855732728
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem480 oldal
    • Méret 21x156x234 mm
    • Súly 700 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    This book is an invaluable introduction to the physical properties of foods and the physics involved in food processing. It provides descriptions and data that are needed for selecting the most appropriate equipment in food technology and for making food processing calculations.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Units and dimensions; Density and specific gravity; Fluids; Viscosity; Rheology and texture; Surface properties; Thermodynamics; Heat changes/transfer; Gases and vapours; Electrical properties; Diffusion and mass transfer.

    Több