Omics, Microbial Modeling and Technologies for Foodborne Pathogens
-
8% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 157.00
-
65 115 Ft (62 015 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 8% (cc. 5 209 Ft off)
- Kedvezményes ár 59 906 Ft (57 054 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
65 115 Ft
Beszerezhetőség
Bizonytalan a beszerezhetőség. Érdemes még egyszer keresni szerzővel és címmel. Ha nem talál másik, kapható kiadást, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó DEStech Publications, Inc.
- Megjelenés dátuma 2012. április 30.
- Kötetek száma Hardback
- ISBN 9781605950471
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem643 oldal
- Méret 229x152 mm
- Súly 976 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk Illustrations 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
This book provides comprehensive information on genetic analysis and multiple ""omics"" methods, microbial modeling, and other technologies used for the analysis of foodborne pathogens. Part I details the use of genomics and other omics technologies to study and classify foodborne bacteria, viruses, fungi and protozoa. Part II covers microbial growth, modeling, and risk assessment and how these contribute to improving food safety. In this section new tools are described for representing and deploying digital data about microbe strains of interest. Part III provides guidance on creating a new food safety database infrastructure, which can improve how food safety and foodborne pathogen data are correlated and shared among epidemiologists, microbiologists and regulating agencies. Here, design information is given for a surveillance network to detect and limit outbreaks of foodborne disease. The text offers a systematic presentation of advanced food safety tools, including microarrays, next-generation sequencers, biometric methods, and wireless technologies. This book: expands detection knowledge and classification of foodborne pathogens.It connects omics methods, modeling, data and food safety databases. It offers framework for risk assessment and rapid online surveillance and analysis.
Több
Omics, Microbial Modeling and Technologies for Foodborne Pathogens
65 115 Ft
59 906 Ft
Statistical Physics and the Atomic Theory of Matter from Boyle and Newton to Landau and Onsager
8 116 Ft
7 305 Ft