• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Omics, Microbial Modeling and Technologies for Foodborne Pathogens

    Omics, Microbial Modeling and Technologies for Foodborne Pathogens by Yan, Xianghe; Juneja, Vijay K.; Fratamico, P. M.;

      • 8% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 157.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        65 115 Ft (62 015 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 8% (cc. 5 209 Ft off)
      • Kedvezményes ár 59 906 Ft (57 054 Ft + 5% áfa)

    65 115 Ft

    Beszerezhetőség

    Bizonytalan a beszerezhetőség. Érdemes még egyszer keresni szerzővel és címmel. Ha nem talál másik, kapható kiadást, forduljon ügyfélszolgálatunkhoz!

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó DEStech Publications, Inc.
    • Megjelenés dátuma 2012. április 30.
    • Kötetek száma Hardback

    • ISBN 9781605950471
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem643 oldal
    • Méret 229x152 mm
    • Súly 976 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk Illustrations
    • 0

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    This book provides comprehensive information on genetic analysis and multiple ""omics"" methods, microbial modeling, and other technologies used for the analysis of foodborne pathogens. Part I details the use of genomics and other omics technologies to study and classify foodborne bacteria, viruses, fungi and protozoa. Part II covers microbial growth, modeling, and risk assessment and how these contribute to improving food safety. In this section new tools are described for representing and deploying digital data about microbe strains of interest. Part III provides guidance on creating a new food safety database infrastructure, which can improve how food safety and foodborne pathogen data are correlated and shared among epidemiologists, microbiologists and regulating agencies. Here, design information is given for a surveillance network to detect and limit outbreaks of foodborne disease. The text offers a systematic presentation of advanced food safety tools, including microarrays, next-generation sequencers, biometric methods, and wireless technologies. This book: expands detection knowledge and classification of foodborne pathogens.It connects omics methods, modeling, data and food safety databases. It offers framework for risk assessment and rapid online surveillance and analysis.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Omics, Microbial Modeling and Technologies for Foodborne Pathogens

    Omics, Microbial Modeling and Technologies for Foodborne Pathogens

    Yan, Xianghe; Juneja, Vijay K.; Fratamico, P. M.;(ed.)

    65 115 Ft

    59 906 Ft

    20% %kedvezmény
    Omics, Microbial Modeling and Technologies for Foodborne Pathogens

    Non-coding RNA in Plants: Modulation and Stress Responses

    Datta, Rahul; Kapadia, Chintan; Danish, Subhan; Singh, Sachidanand

    72 581 Ft

    58 065 Ft

    20% %kedvezmény
    Omics, Microbial Modeling and Technologies for Foodborne Pathogens

    Next Generation of Internet of Things: Proceedings of ICNGIoT 2022

    Kumar, Raghvendra; Pattnaik, Prasant Kumar; R. S. Tavares, João Manuel

    88 752 Ft

    71 002 Ft

    next