• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Nutritional Composition and Antioxidant Properties of Fruits and Vegetables

    Nutritional Composition and Antioxidant Properties of Fruits and Vegetables by Jaiswal, Amit K.;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 175.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        72 581 Ft (69 125 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 14 516 Ft off)
      • Kedvezményes ár 58 065 Ft (55 300 Ft + 5% áfa)

    72 581 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadó Elsevier Science
    • Megjelenés dátuma 2020. július 29.

    • ISBN 9780128127803
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem766 oldal
    • Méret 276x215 mm
    • Súly 2020 g
    • Nyelv angol
    • 82

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Nutritional Composition and Antioxidant Properties of Fruits and Vegetables provides an overview of the nutritional and anti-nutritional composition, antioxidant potential, and health benefits of a wide range of commonly consumed fruits and vegetables. The book presents a comprehensive overview on a variety of topics, including inflorescence, flowers and flower buds (broccoli, cauliflower, cabbage), bulb, stem and stalk (onion, celery, asparagus, celery), leaves (watercress, lettuce, spinach), fruit and seed (peppers, squash, tomato, eggplant, green beans), roots and tubers (red beet, carrots, radish), and fruits, such as citrus (orange, lemon, grapefruit), berries (blackberry, strawberry, lingonberry, bayberry, blueberry), melons (pumpkin, watermelon), and more.

    Each chapter, contributed by an international expert in the field, also discusses the factors influencing antioxidant content, such as genotype, environmental variation and agronomic conditions.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    SECTION I: VEGETABLES

    Part 1: Inflorescence/Flowers/Flower Buds

    1. Broccoli
    Geetha Shree Nagraj, Anita Chouksey, Swarna Jaiswal, Amit K. Jaiswal

    2. Cauliflower
    Valentina Picchi, Marta Fibiani, Roberto Lo Scalzo

    3. Cabbage
    Nora Moreb, Amy Murphy, Swarna Jaiswal, Amit K. Jaiswal

    4. Artichoke
    Lï¿1⁄2a Noemi Gerschenson, Eliana Noemi Fissore, Ana Marï¿1⁄2a Rojas, Dana Cecilia Bernhardt, Cinthia Santo Domingo

    Part 2: Bulb/Stem/Stalk
    5. Onion
    Nadezhda Golubkina, Gianluca Caruso

    6. Garlic
    Gulsun Akdemir Evrendilek

    7. Celery
    Phetcharat Boonruamkaew, Wanida Sukketsiri, Pennapa Chonpathompikunlert

    8. Asparagus
    Amel Hamdi, Sara Jaramillo-Carmona, Rocio Rodriguez-Arcos, Ana Jimenez-Araujo, Rafael Guillen-Bejarano

    Part 3: Leafy Vegetables
    9. Lettuce
    Ranjana Das, Chiranjib Bhattacharjee

    10. Kale
    Josï¿1⁄2Antonio Pellicer, Marï¿1⁄2a Isabel Fortea, Marï¿1⁄2a Isabel Rodrï¿1⁄2guez-Lï¿1⁄2pez, Pilar Hernï¿1⁄2ndez-Sï¿1⁄2nchez, Santiago Lï¿1⁄2pez-Miranda, Josï¿1⁄2Antonio Gabaldï¿1⁄2n, Estrella Nï¿1⁄2ï¿1⁄2ez-Delicado

    11. Spinach
    M. Antonia Murcia, Antonia M. Jimï¿1⁄2nez-Monreal, Julia Gonzalez, Magdalena Martï¿1⁄2nez-Tomï¿1⁄2

    12. Watercress
    Josï¿1⁄2 Pinela, Ana Maria Carvalho, Isabel C.F.R. Ferreira

    Part 4: Fruit and Seed
    13. Peppers
    Nora Moreb, Caron O'Dwyer, Swarna Jaiswal, Amit K. Jaiswal

    14. Summer squash
    Marï¿1⁄2a Teresa Blanco Dï¿1⁄2az, Rafael Font, Pedro Gï¿1⁄2mez, Mercedes del Rï¿1⁄2o Celestino

    15. Tomato
    Francisco-Javier Garcï¿1⁄2a-Alonso, Verï¿1⁄2nica Garcï¿1⁄2a Valverde, Inmaculada Navarro Gonzï¿1⁄2lez, Gala Martï¿1⁄2n-Pozuelo del Pozo, Rocï¿1⁄2o Gonzï¿1⁄2lez-Barrio Marï¿1⁄2a Jesï¿1⁄2s Periago

    16. Eggplant
    Charu Lata Mahanta, Dipankar Kalita

    17. Green beans
    Savita Chaurasia

    18. Cluster beans
    Krishnapura Srinivasan

    Part 5: Roots and Tubers
    19. Red beet
    Kavitha Ravichandran, Iryna Smetanska, Usha Antony

    20. Carrot
    Geetha Shree Nagraj, Swarna Jaiswal, Niamh Harper, Amit K. Jaiswal

    21. Potatoes
    Shubham Sharma, Amit K. Jaiswal, Swarna Jaiswal

    SECTION II: FRUITS

    Part 6: Citrus Fruits
    22. Orange
    Esma Tï¿1⁄2tem, Kevser Sï¿1⁄2zgen Baskan, Seyda Karaman Ersoy, Resat Apak

    23. Lemon
    Alexandra Maria Goulart Nunes Mamede, Caroline Corrï¿1⁄2a de Souza Coelho, Otniel Freitas-Silva, Henriqueta Talita Guimarï¿1⁄2es Barboza, Antonio Gomes Soares

    24. Grapefruit
    Kotamballi N. Chidambara Murthy, Alice Hepsiba S., G.K. Jayaprakasha, Bhimanagouda S. Patil

    Part 7: Berries
    25. Blackberries
    Fabrice Vaillant

    26. Strawberries
    Chunyang Li, Han Wu, Kabo Masisi, Lovemore N. Malunga, Yuwei Song

    27. Lingonberries
    Kelly A. Ross, Yaw Siow, Samir C. Debnath

    28. Himalayan bayberries
    Indra D. Bhatt, Sandeep Rawat, Ranbeer S. Rawal

    29. Blueberries
    Ali Rashidinejad

    30. Indian gooseberries
    Krushnapura Srinivasan

    Part 8: Melons
    31. Papaya
    Maribel Ovando-Martï¿1⁄2nez, Gustavo A. Gonzï¿1⁄2lez-Aguilar

    32. Watermelon
    Chafik Hdider, Imen Tlili, Riadh Ilahy

    33. Muskmelon
    Shivapriya Manchali, Kotamballi N. Chidambara Murthy

    Part 9: Other Fruits
    34. Pomegranate
    Sibel Uzuner

    35. Kiwifruit
    Sergio Pï¿1⁄2rez-Burilo, Silvia Pastoriza, Josï¿1⁄2 A. Rufiï¿1⁄2n-Henares

    36. Passion fruit
    Manuel Viuda-Martos, Josï¿1⁄2 Angel Pï¿1⁄2rez-Alvarez, Juana Fernï¿1⁄2ndez-Lï¿1⁄2pez

    37. Apple
    Torsten Bohn, Jaouad Bouayed

    38. Apricot
    Wanpeng Xi, Yun Lei

    39. Quinces
    Francisca Hernï¿1⁄2ndez-Garcï¿1⁄2a, ï¿1⁄2ngel A. Carbonell-Barrachina

    40. Olive
    Michele Balzano, Deborah Pacetti, Monica Rosa Loizzo, Rosa Tundis, Tiziana Falco, Mariarosaria Leporini, Paolo Lucci, Ancuta Nartea, Edoardo Bartolucci, Natale G. Frega

    41. Pears
    Tesnime Ghazouani, Wafa Talbi, Chiraz Ben Sassi, Sami Fattouch

    42. Date palm
    Chiraz Ben Sassi, Wafa Talbi, Tesnime Ghazouani, Sana Ben Amara, Sami Fattouch

    43. Grapes
    Ranjana Das, Chiranjib, Bhattacharjee

    44. Prickly pear
    Tï¿1⁄2nia Gonï¿1⁄2alves Albuquerque, Paula Pereira, Mafalda Alexandra Silva, Filipa Vicente, Renata Ramalho, Helena S. Costa

    45. Persimmon
    Sergio Pï¿1⁄2rez-Burilo, Silvia Pastoriza, Josï¿1⁄2 A. Rufiï¿1⁄2n-Henares

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    Nutritional Composition and Antioxidant Properties of Fruits and Vegetables

    My Magnificent Jelly Bean Tree

    Finn, Maura

    6 679 Ft

    6 145 Ft

    20% %kedvezmény
    Nutritional Composition and Antioxidant Properties of Fruits and Vegetables

    Capybara: Biology, Use and Conservation of an Exceptional Neotropical Species

    Moreira, Jose? Roberto; Ferraz, Katia Maria P.M.B.; Herrera, Emilio A.; Macdonald, David W.

    102 065 Ft

    81 652 Ft

    20% %kedvezmény
    Nutritional Composition and Antioxidant Properties of Fruits and Vegetables

    Chemically Deposited Metal Chalcogenide-based Carbon Composites for Versatile Applications

    Ezema, Fabian I.; Lokhande, Chandrakant D.; Lokhande, Abhishek C.

    97 628 Ft

    78 102 Ft

    next