• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Nanotechnology Interventions in Food Packaging and Shelf Life

    Nanotechnology Interventions in Food Packaging and Shelf Life by Dar, Aamir Hussain; Nayik, Gulzar Ahmad;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 64.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        31 048 Ft (29 570 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 6 210 Ft off)
      • Kedvezményes ár 24 839 Ft (23 656 Ft + 5% áfa)

    31 048 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó CRC Press
    • Megjelenés dátuma 2024. október 8.

    • ISBN 9781032075556
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem364 oldal
    • Méret 234x156 mm
    • Súly 712 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 2 Illustrations, black & white; 35 Illustrations, color; 2 Halftones, black & white; 1 Halftones, color; 34 Line drawings, color; 17 Tables, black & white
    • 602

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    This book shows how nanotechnology has the potential to transform food packaging materials in the future and presents new innovations in nanotechnology, packaging, preservation and processing of food and food products.

    Több

    Hosszú leírás:

    Nanotechnology has revolutionized agriculture and food technology, improving the shelf life of foods through interventions of nanomaterials in the packaging. Smart materials, biosensors, nanobiosenors, packaging materials, nanocarbon dots, and nanodevices address aspects of the food industry, such as food safety, food security, and packaging and shelf life.



    Nanotechnology Interventions in Food Packaging and Shelf Life shows how nanotechnology has the potential to transform food packaging materials in the future.



    Nanotechnology applied to food packaging can increase the shelf life of foods, minimize spoilage, ensure food safety, and repair damaged packaging.



    Key Features





    • Sheds light on benefits of nanotechnology in the food packaging industry



    • Contains information on utilization of nanocellulose and nanofibrils in food packaging



    • Provides an overview of nanosensor applications for shelf-life extension of different food materials



    This book presents a comprehensive review of new innovations in nanotechnology, packaging, preservation, and processing of food and food products. It serves as a useful tool for food engineers and technologists in the food packaging industry.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Application of Nanotechnology in Food Packaging & Food Quality. 2. Nanotubes as Packaging Tool. 3. Nanocellulose for food packaging applications. 4. Nanomaterials-based biosensors for packaging application 5. Nanotechnology derived antimicrobial packaging. 6. Nanofibrils and nanorods based nanofillers for food packaging application. 7. Oxide based nanocomposites for food packaging application. 8. Nanostructure based bioactive packaging. 9. Shelf extension of foods through nanosensor application. 10. Silver nanoparticles as food packaging additives for shelf life extension. 11. Nanoencapsulation of essential oil based packaging for shelf life extension of foods. 12. Engineered nanoparticles for shelf extension and food safety. 13. Potential Risks, Health Safety Feature, and Public Acceptance of Nanoparticles in Packaging. 14. Toxicity, government regulations and future of nanotechnology in food packaging. 15. Environmental Toxicity of Emerging Micro and Nanoplastics: A Lesson Learned from Nanomaterials.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    20% %kedvezmény
    Nanotechnology Interventions in Food Packaging and Shelf Life

    Nanotechnology Interventions in Food Packaging and Shelf Life

    Dar, Aamir Hussain; Nayik, Gulzar Ahmad; (ed.)

    31 048 Ft

    24 839 Ft

    Nanotechnology Interventions in Food Packaging and Shelf Life

    Double Image

    Francis, Kate

    4 203 Ft

    3 867 Ft

    Nanotechnology Interventions in Food Packaging and Shelf Life

    De la oración al discurso: estudios en espa?ol y estudios contrastivos

    García Padrón, Dolores; Morimoto, Yuko; García Pérez, Rafael; (ed.)

    22 189 Ft

    Nanotechnology Interventions in Food Packaging and Shelf Life

    Advances in Biosensors Research

    Everett, Thomas G; (ed.)

    76 435 Ft

    68 791 Ft

    next