
Micronutrients and Macronutrients as Nutraceuticals
Sorozatcím: AAP Advances in Nutraceuticals;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 139.00
-
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 14 069 Ft off)
- Discounted price 56 278 Ft (53 598 Ft + 5% áfa)
70 347 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó Apple Academic Press
- Megjelenés dátuma 2024. február 6.
- ISBN 9781774912263
- Kötéstípus Keménykötés
- Terjedelem404 oldal
- Méret 234x156 mm
- Súly 802 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 3 Illustrations, black & white; 9 Illustrations, color; 5 Halftones, color; 3 Line drawings, black & white; 4 Line drawings, color; 17 Tables, black & white 577
Kategóriák
Rövid leírás:
Explores the beneficial aspects of micronutrients and macronutrient, such as their antioxidant and immunity-boosting properties. It looks at microbes and microbials as nutraceuticals and discusses adding micronutrients, macronutrients, and nutraceuticals to the human diet for optimum health and beneficial bacteria in gut.
TöbbHosszú leírás:
This new volume explains in detail the properties of micronutrients and macronutrients and their diverse uses as nutraceuticals for their beneficial properties, such as their antioxidant activity and immunity-boosting properties and how they can be incorporated into the human diet for optimum health, for growing beneficial bacteria in the gut, and inhibition of pathogens. Interestingly, the authors look at how disease-promoting habits often unfold in childhood, even prenatally, and employing nutrigenomics early on goes a long way toward curbing these chronic diseases later on in life.
With the advent of increasing drug costs and escalating antimicrobial resistance, the pharmacological and antibiotic-like effects of naturally derived nutraceuticals are worth exploring. This volume provides important information toward that goal that will be valuable for researchers, faculty, and graduate students in medical microbiology, pharmacy, chemical engineering, and medical informatics.
TöbbTartalomjegyzék:
1. Functional Foods and Nutraceuticals 2. Antioxidants Activity of Micronutrients and Macronutrients 3. Vitamins as Nutraceuticals 4. Microbes and Microbial Products as Nutraceuticals 5. Immunity-Boosting Macronutrients and Micronutrients 6. Gut Microbiota and Pathogens 7. Nutrient Delivery of Micronutrients and Macronutrients 8. Micronutrients and Macronutrients in Nutrigenomics 9. Alternative and Therapeutic Food 10. Micronutrients and Macronutrients in Food Engineering 11. Food Processing of Micronutrients and Macronutrients 12. Nutrition, Diet, and Health: Role of Macronutrients, Micronutrients, and Nutraceuticals
Több
Micronutrients and Macronutrients as Nutraceuticals
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
70 347 Ft