• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Microbiology for Food and Health: Technological Developments and Advances

    Microbiology for Food and Health by Kumar Verma, Deepak; Patel, Ami R.; Prakash Srivastav, Prem;

    Technological Developments and Advances

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 82.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        39 648 Ft (37 760 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 7 930 Ft off)
      • Kedvezményes ár 31 718 Ft (30 208 Ft + 5% áfa)
      • A kedvezmény érvényes eddig: 2025. december 31.

    39 648 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: Várható beérkezés: 2026. január vége.
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Rövid leírás:

    This book, Microbiology for Food and Health: Technological Developments and Advances, highlights the innovative microbiological approaches and advances made in the field of microbial food industries.

    Több

    Hosszú leírás:

    This book, Microbiology for Food and Health: Technological Developments and Advances, highlights the innovative microbiological approaches and advances made in the field of microbial food industries. The volume covers the most recent progress in the field of dairy and food microbiology, emphasizing the current progress, actual challenges, and successes of the latest technologies. This book looks at technological advances in starter cultures, prospective applications of food-grade microorganisms for food preservation and food safety, and innovative microbiological approaches and technologies in the food industry.



    The first series of chapters discuss the types, classification, and systematic uses of various starter cultures in addition to probiotics for various commercial fermentation processes. The book goes on to covers recent breakthroughs in microbial bioprocessing that can be employed in the food and health industry, such as, for an example, prospective antimicrobial applications of inherently present fermentative microflora against spoilage and pathogenic type microorganisms; the use of potential probiotic LAB biofilms for the control of formation of pathogenic biofilms by exclusion mechanisms, and more.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Part 1: Technological Advances in Starter Cultures  1. Starter Culture and Probiotic Bacteria in Dairy Food Products  2. Starter Cultures: Classification, Traditional Production Technology, and Potential Role in Cheese Manufacturing Industries  3. Advances in Designing Starter Cultures for the Dairy and Cheese-Making Industry and Protecting Them against Bacteriophages  Part 2: Prospective Application of Food-Grade Microorganisms for Food Preservation And Food Safety  4. Comparative Study of the Development and Probiotic Protection in Food Matrices  5. Indigenous Food and Food Products of West Africa: Employed Microorganisms and Their Antimicrobial and Antifungal Activities  Part 3: Innovative Microbiological Approaches and Technologies in The Food Industry  6. Microbiological Approach for Environmentally Friendly Dairy Industry Waste Utilization  7. Molecular Techniques for Detection of Foodborne Pathogens: Salmonella and Bacillus cereus

    Több