• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Microbiological Safety and Quality of Food

    Microbiological Safety and Quality of Food by Lund, Barbara; Baird-Parker, Anthony C.; Gould, Grahame W.;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 534.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        221 887 Ft (211 321 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 44 377 Ft off)
      • Kedvezményes ár 177 510 Ft (169 057 Ft + 5% áfa)

    221 887 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    Hosszú leírás:

    This authoritative two-volume reference provides valuable, necessary information on the principles underlying the production of microbiologically safe and stable foods. The work begins with an overview and then addresses four major areas: 'Principles and application of food preservation techniques' covers the specific techniques that defeat growth of harmful microorganisms, how those techniques work, how they are used, and how their effectiveness is measured. 'Microbial ecology of different types of food' provides a food-by-food accounting of food composition, naturally occurring microflora, effects of processing, how spoiling can occur, and preservation. 'Foodborne pathogens' profiles the most important and the most dangerous microorganisms that can be found in foods, including bacteria, viruses, parasites, mycotoxins, and 'mad cow disease.' The section also looks at the economic aspects and long-term consequences of foodborne disease. 'Assurance of the microbiological safety and quality of foods' scrutinizes all aspects of quality assurance, including HACCP, hygienic factory design, methods of detecting organisms, risk assessment, legislation, and the design and accreditation of food microbiology laboratories. Tables, photographs, illustrations, chapter-by-chapter references, and a thorough index complete each volume. This reference is of value to all academic, research, industrial and laboratory libraries supporting food programs; and all institutions involved in food safety, microbiology and food microbiology, quality assurance and assessment, food legislation, and generally food science and technology.

    Több
    Mostanában megtekintett
    previous
    20% %kedvezmény
    Microbiological Safety and Quality of Food

    Reframing the Roman Economy: New Perspectives on Habitual Economic Practices

    Van Limbergen, Dimitri; Hoffelinck, Adeline; Taelman, Devi

    71 001 Ft

    56 801 Ft

    20% %kedvezmény
    Microbiological Safety and Quality of Food

    Burkard Waldis: Esopus: 400 Fabeln und Erzählungen nach der Erstausgabe von 1548

    Lieb, Ludger; Mohr, Jan; Vögel, Herfried; (ed.)

    141 015 Ft

    112 812 Ft

    Microbiological Safety and Quality of Food

    Challenging Loneliness amongst Older People: Growing Social Capital for Positive Ageing

    Steven M. Shardlow; Martin Johnson; Julia Ryan; Barbara Walmsley

    23 887 Ft

    22 693 Ft

    20% %kedvezmény
    Microbiological Safety and Quality of Food

    Microbiological Safety and Quality of Food

    Lund, Barbara; Baird-Parker, Anthony C.; Gould, Grahame W.

    221 887 Ft

    177 510 Ft

    Microbiological Safety and Quality of Food

    Entrances and Exits

    Richards, Michael

    19 549 Ft

    17 985 Ft

    Microbiological Safety and Quality of Food

    Miller's Anatomy of the Dog

    Evans, Howard E.; Christensen, George C.;

    28 182 Ft

    24 518 Ft

    Microbiological Safety and Quality of Food

    The House Next Door

    Oh, Ellen

    19 549 Ft

    17 985 Ft

    next