Microbiological Safety and Quality of Food
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 534.99
-
221 887 Ft (211 321 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 44 377 Ft off)
- Kedvezményes ár 177 510 Ft (169 057 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
221 887 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 2000
- Kiadó Springer US
- Megjelenés dátuma 1999. december 31.
- Kötetek száma 2 pieces, Book
- ISBN 9780834213234
- Kötéstípus Kötés ismeretlen
- Terjedelem2024 oldal
- Méret 279x210 mm
- Súly 5489 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk LIV, 2024 p. In 2 volumes, not available separately. 0
Kategóriák
Hosszú leírás:
This authoritative two-volume reference provides valuable, necessary information on the principles underlying the production of microbiologically safe and stable foods. The work begins with an overview and then addresses four major areas: 'Principles and application of food preservation techniques' covers the specific techniques that defeat growth of harmful microorganisms, how those techniques work, how they are used, and how their effectiveness is measured. 'Microbial ecology of different types of food' provides a food-by-food accounting of food composition, naturally occurring microflora, effects of processing, how spoiling can occur, and preservation. 'Foodborne pathogens' profiles the most important and the most dangerous microorganisms that can be found in foods, including bacteria, viruses, parasites, mycotoxins, and 'mad cow disease.' The section also looks at the economic aspects and long-term consequences of foodborne disease. 'Assurance of the microbiological safety and quality of foods' scrutinizes all aspects of quality assurance, including HACCP, hygienic factory design, methods of detecting organisms, risk assessment, legislation, and the design and accreditation of food microbiology laboratories. Tables, photographs, illustrations, chapter-by-chapter references, and a thorough index complete each volume. This reference is of value to all academic, research, industrial and laboratory libraries supporting food programs; and all institutions involved in food safety, microbiology and food microbiology, quality assurance and assessment, food legislation, and generally food science and technology.
Több
Challenging Loneliness amongst Older People: Growing Social Capital for Positive Ageing
23 887 Ft
22 693 Ft
Alles dreht sich um Baby Blues: Nominiert für den Max-und-Moritz-Preis, Kategorie Bester auf deutsch erscheinender Comicstrip 2004
4 147 Ft
3 940 Ft
Miller's Anatomy of the Dog
28 182 Ft
24 518 Ft