• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Insects for Human Consumption: A Safe and Sustainable Food Source

    Insects for Human Consumption by Lorenzo, José;

    A Safe and Sustainable Food Source

    Sorozatcím: Contemporary Food Engineering;

      • 10% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 84.99
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        40 603 Ft (38 670 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 10% (cc. 4 060 Ft off)
      • Kedvezményes ár 36 543 Ft (34 803 Ft + 5% áfa)

    40 603 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó CRC Press
    • Megjelenés dátuma 2026. április 29.

    • ISBN 9781032778617
    • Kötéstípus Puhakötés
    • Terjedelem304 oldal
    • Méret 234x156 mm
    • Súly 453 g
    • Nyelv angol
    • Illusztrációk 10 Illustrations, color; 7 Halftones, color; 3 Line drawings, color; 26 Tables, black & white
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Considering their growing popularity as a food source, this book examines the main nutrients and bioactive compounds present in a range of different edible insects. It is ideal for researchers, students, and professionals keen to understand the potential benefits of edible insects and how to navigate potential industry challenges.

    Több

    Hosszú leírás:

    Considering their growing popularity as a food source, this book examines the main nutrients and bioactive compounds present in a range of different edible insects. Focusing on the fundamentals of nutrient obtention and rearing management, it dives into the latest developments in the science behind an industry niche that continues to grow as the international community recognises the uses of insects as a natural, sustainable source of important proteins and fats. It also features accessible discussions of safety concerns, regulatory limitations, as well as other key aspects of including food neophobia and consumer acceptance. This book is ideal for researchers, students, and professionals keen to understand the potential benefits of edible insects and how to navigate potential industry challenges.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Introductory Aspects of Insects as Food. Their Historical and Cultural Importance  2. Insects of the World. Classification of the Main Edible Insects.  3. Nutritional Value of Insects. Proteins and Amino Acids.  4. Nutritional Value of Insects. Lipids and Fatty Acids  5. Nutritional and Health Benefits of Insects  6. Use of Insects and/or Insect-Derived Compounds as Ingredients in Food Formulation  7. Regulatory and Legislative Implications of the Use of Insects for Human Consumption  8. Technological Advances in Insect-Derived Food Ingredients

    Több