• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Improving and Tailoring Enzymes for Food Quality and Functionality

    Improving and Tailoring Enzymes for Food Quality and Functionality by Yada, Rickey Y.; Dee, Derek R.;

    Sorozatcím: Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár EUR 240.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        99 540 Ft (94 800 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 19 908 Ft off)
      • Kedvezményes ár 79 632 Ft (75 840 Ft + 5% áfa)

    99 540 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Megrendelésre a kiadó utánnyomja a könyvet. Rendelhető, de a szokásosnál kicsit lassabban érkezik meg.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 2
    • Kiadó Elsevier Science
    • Megjelenés dátuma 2024. március 26.

    • ISBN 9780443154379
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem378 oldal
    • Méret 234x190 mm
    • Súly 1000 g
    • Nyelv angol
    • 548

    Kategóriák

    Hosszú leírás:

    Improving and Tailoring Enzymes for Food Quality and Functionality, Second Edition covers the most relevant information demanded in the production, engineering, and application of enzymes. The title is very detailed and an important cross-discipline resource that merges academia and industry. This totally revised new edition covers a broad range of topics related to enzymes and their use in food, presenting both the fundamental theory and practical application, updated with interesting novel information on biosensors, waste, valorization, up-cycling and engineering perspectives, besides an increased focus on sustainability.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    1. Introduction
    2. Factors affecting enzyme activity

    Part One Separation, Preparation and Biosynthesis of Enzyme Sources
    3. Traditional enzyme separation and preparation
    4. Microbial biosynthesis of enzymes for food applications

    Part Two Enzyme Processing, Packaging, Analysis, and Valorization
    5. Current and future uses of enzymes in food processing
    6. Enzymes for food waste remediation and valorisation
    7. Detection of pesticides in foods by enzymatic biosensors
    8. Enzymes for food-packaging applications

    Part Three: Applications of Enzymes in Foods
    9. Enzymes in breadmaking
    10. Enzymes in meat and fish11. Enzyme engineering (immobilization) for food applications
    12. High pressure effects on enzyme catalysis and enzyme stability
    13. Proteolytic enzymes for functional protein hydrolysates and bioactive peptides production

    Több