Honey Bioavailability
Understanding Nutritional Benefits and Therapeutic Potential
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 162.99
-
67 600 Ft (64 381 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 13 520 Ft off)
- Kedvezményes ár 54 080 Ft (51 505 Ft + 5% áfa)
- A kedvezmény érvényes eddig: 2025. december 31.
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
67 600 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadó Academic Press
- Megjelenés dátuma 2026. január 30.
- ISBN 9780443341472
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem260 oldal
- Méret 229x152 mm
- Nyelv angol 700
Kategóriák
Hosszú leírás:
Honey Bioavailability: Understanding Nutritional Benefits and Therapeutic Potential begins with an overview of sustainable apiculture practices, methods of honey harvesting, and global quality testing. The book also explores how honey as a functional food can optimize health, enhance nutrition, and aid in healing certain diseases. With a special emphasis on medical-grade honey and it pharmacological importance, readers will gain insights into honey’s bioavailability and the benefits of its antimicrobial, antibacterial, antioxidant, anti-inflammatory, antiviral, anticancer, and antiaging properties. The book also highlights honey’s effectiveness in fighting certain respiratory diseases, viral infections such as Covid-19, diabetes, allergies, skin, periodontal diseases, and more.
- Investigates the efficacy of honey in the management of a wide range of diseases and conditions
- Explains the benefits of honey’s key pleiotropic properties as antimicrobial, antibacterial, antioxidant, anti-inflammatory, antiviral, anticancer, and more
- Highlights honey as a nutritional supplement to protect against certain metabolic diseases
- Explores methods of sustainable honey production, harvesting, composition, and quality testing
Tartalomjegyzék:
1. Understanding Honey Bioavailability
2. Value Addition in Honey for enhancing its Bioavailability
3. Pleiotropic Properties and Therapeutic Potential of Honey
4. Herbal Honey, Uses and Future Perspectives
5. Sustainable Apicultural Practices for Welfare of Mankind
6. Honey as a Food Supplement
7. Nutritional Importance of Honey
8. Honey Based Formulations in Traditional Medical Systems
9. Therapeutic Effect of Honey for Respiratory Infections
10. Honey in Management of Viral Diseases with Special Emphasis on COVID-19
11. Honey in Diabetes Management: Facts & Myths
12. Honey in Reproductive Health Management
13. Skin Rejuvenation and Dermatitis Management Using Honey
14. Medicinal Evaluation of Potential Herbs for Producing Herbal Honey
15. Therapeutic Potential of Honey in Alzheimer’s Disease Management
16. Antiaging Potential of Honey
17. Bee-yond Medicine: Honey's Bioactives as Antioxidants
18. Anti-proliferative Effect of Honey in Tumorigenicity of Different Cancer Types
19. Honey in Eye Disease Management
20. Future Perspectives of Honey in the Modern Medicine System