Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies
Volume 2: Nonthermal Food Preservation and Novel Processing Strategies
Sorozatcím: Innovations in Agricultural & Biological Engineering;
-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár GBP 82.99
-
39 648 Ft (37 760 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 7 930 Ft off)
- Kedvezményes ár 31 718 Ft (30 208 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
39 648 Ft
Beszerezhetőség
Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó Apple Academic Press
- Megjelenés dátuma 2024. július 8.
- ISBN 9781774638521
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem324 oldal
- Méret 234x156 mm
- Súly 453 g
- Nyelv angol
- Illusztrációk 31 Illustrations, black & white; 8 Illustrations, color; 4 Halftones, black & white; 3 Halftones, color; 27 Line drawings, black & white; 5 Line drawings, color; 15 Tables, black & white 577
Kategóriák
Rövid leírás:
In this volume, several new food processing and preservation technologies have been investigated by researchers that have the potential to increase shelf life and preserve the quality of foods.
TöbbHosszú leírás:
In this volume, several new food processing and preservation technologies have been investigated by researchers that have the potential to increase shelf life and preserve the quality of foods.
This handbook introduces some emerging techniques in the food processing sector, focusing on nonthermal techniques such as high-pressure processing, ultrasonication of foods, microwave vacuum dehydration, thermoelectric refrigeration technology, advanced methods of encapsulation, ozonation, electrospinning, and mechanical expellers for dairy, food, and agricultural processing. These all have a wide range of application.
The volume includes studies that show the successful application of these new technologies on a large number of juices, cheeses, yogurts, soups, egg whites and eggs, vegetable slices, purees, and milk, and the extraction, drying enhancement, and modification of enzymes are reported.
This volume, part of the multi-volume Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies will have tremendous application in different areas of the food industry, including food processing, preservation, safety, and quality evaluation. Other volumes of this handbook cover a wide of other emerging technologies.
Handbook of Research on Food Processing and Preservation Technologies: Volume 2: Nonthermal Food Preservation and Novel Processing Strategies is an excellent reference resource for researchers, scientists, faculty and students, growers, traders, processors, industries, and others for looking for new nonthermal approaches for food processing and preservation.
TöbbTartalomjegyzék:
PART I: Novel Nonthermal Food Processing Technologies 1. High-Pressure Processing and Preservation of Foods 2. Ultrasonication of Foods 3. Microwave Vacuum Dehydration Technology in Food Processing 4. Thermoelectric Refrigeration Technology for Preservation of Fruits and Vegetables 5. Electrospinnability of Food-Grade Biopolymers PART II: Advances in Food Processing and Preservation Techniques 6. Technologies for Shelf-Life Enhancement of Herbs and Leafy Vegetables 7. Advanced Methods of Encapsulation 8. Ozonation: Potential Applications in Oilseed Storage 9. Role of Vacuum Technology in Food Preservation PART III: Food Processing Techniques for Product Formulation 10. Advanced Encapsulation Methodologies for Herbal Food Products 11. Encapsulation of Probiotics by Electrospinning 12. Design and Applications of Mechanical Expellers in Dairy, Food, and Agricultural Processing
Több
The Poetical Works of John Milton. in Three Volumes. with the Life of the Author, and a Glossary. ... Volume 2 of 3
10 112 Ft
9 304 Ft