• Kapcsolat

  • Hírlevél

  • Rólunk

  • Szállítási lehetőségek

  • Prospero könyvpiaci podcast

  • Hírek

  • Food Texture: Instrumental and Sensory Measurement

    Food Texture by Moskowitz, Howard R.;

    Instrumental and Sensory Measurement

    Sorozatcím: Food Science and Technology; 22;

      • 20% KEDVEZMÉNY?

      • A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
      • Kiadói listaár GBP 290.00
      • Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.

        138 547 Ft (131 950 Ft + 5% áfa)
      • Kedvezmény(ek) 20% (cc. 27 709 Ft off)
      • Kedvezményes ár 110 838 Ft (105 560 Ft + 5% áfa)

    138 547 Ft

    db

    Beszerezhetőség

    Becsült beszerzési idő: A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron, de a kiadónál igen. Beszerzés kb. 3-5 hét..
    A Prosperónál jelenleg nincsen raktáron.

    Why don't you give exact delivery time?

    A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.

    A termék adatai:

    • Kiadás sorszáma 1
    • Kiadó CRC Press
    • Megjelenés dátuma 1987. április 7.

    • ISBN 9780824775858
    • Kötéstípus Keménykötés
    • Terjedelem352 oldal
    • Méret 229x152 mm
    • Súly 589 g
    • Nyelv angol
    • 0

    Kategóriák

    Rövid leírás:

    Food Texture is the first book to provide a broad overview of texture measurementfrom both the subjective (consumer) and objective (instrument) points of viewand to highlight the relation between objective measures and sensory perceptions

    Több

    Hosszú leírás:

    Food Texture is the first book to provide a broad overview of texture measurementfrom both the subjective (consumer) and objective (instrument) points of viewand to highlight the relation between objective measures and sensory perceptions.The book's logical presentation opens with coverage of rheology and microstructureanalysis, proceeds to psychophysics, and then moves on to product testing and optimization.Featuring contributions by many of the foremost authorities in the field, Food Textureincludes detailed case histories that offer insight on specific basic and applied researchproblems. It also comprehensively covers the latest methods for subjective evaluationof texture, texture physics and psychophysics, and texture optimization-giving a treatmentof subjective measurement that is available nowhere else in the literature in such aconvenient form.Comprising the most authoritative account of its topic to date, Food Texture will provean invaluable reference for food scientists and technologists, chemists, biochemists,organic and analytical chemists, nutritionists, and microbiologists concerned with sensoryevaluation; graduate students of food science and food engineering; and in-house trainingprograms and professional seminars.

    Több

    Tartalomjegyzék:

    Contributors, Part I: Physical Measures of Texture, Part II: The Relation Between Physical and Subjective Measures, Part III: Subjective Measures of Texture, Index

    Több