-
20% KEDVEZMÉNY?
- A kedvezmény csak az 'Értesítés a kedvenc témákról' hírlevelünk címzettjeinek rendeléseire érvényes.
- Kiadói listaár EUR 109.95
-
45 601 Ft (43 430 Ft + 5% áfa)
Az ár azért becsült, mert a rendelés pillanatában nem lehet pontosan tudni, hogy a beérkezéskor milyen lesz a forint árfolyama az adott termék eredeti devizájához képest. Ha a forint romlana, kissé többet, ha javulna, kissé kevesebbet kell majd fizetnie.
- Kedvezmény(ek) 20% (cc. 9 120 Ft off)
- Kedvezményes ár 36 481 Ft (34 744 Ft + 5% áfa)
Iratkozzon fel most és részesüljön kedvezőbb árainkból!
Feliratkozom
45 601 Ft
Beszerezhetőség
Még nem jelent meg, de rendelhető. A megjelenéstől számított néhány héten belül megérkezik.
Why don't you give exact delivery time?
A beszerzés időigényét az eddigi tapasztalatokra alapozva adjuk meg. Azért becsült, mert a terméket külföldről hozzuk be, így a kiadó kiszolgálásának pillanatnyi gyorsaságától is függ. A megadottnál gyorsabb és lassabb szállítás is elképzelhető, de mindent megteszünk, hogy Ön a lehető leghamarabb jusson hozzá a termékhez.
A termék adatai:
- Kiadás sorszáma 1
- Kiadó De Gruyter
- Megjelenés dátuma 2025. augusztus 4.
- ISBN 9783111441214
- Kötéstípus Puhakötés
- Terjedelem496 oldal
- Méret 240x170 mm
- Nyelv angol
- Illusztrációk 5 Illustrations, color; 5 Illustrations, black & white; 5 Tables, black & white 684
Kategóriák
Hosszú leírás:
Biotechnological advances sparked a food revolution with new ideas for a sustainable food future. The book embodies all microbial and food biotechnology related topics, and current, emerging, and future technologies for food fortification, safety and security. It critically assesses the use of emerging trends in biotechnology to develop disease resistant raw foods and products, enhance food and food products nutritional profiles, and reduce negative effects of animal nutrition. It explains the influence of genetic variations in foods, and the varied responses to diet, nutrients, and overall health outcomes. The use of fermentation technologies to create innovative and sustainable food products with novel organoleptic attributes, and the conversion of food waste into useful products are discussed. The book also covers genetic modification methods to reduce or eliminate food allergens, and blockchain technologies that enable transparency and food security along the food supply chains.
- Emerging technologies in food processing, biotechnology and microbiology.
- Functional foods, nutrigenomics, gene editing and personalized nutrition based on individual genomes.
- Food informatics, supply, safety, waste, packaging and bioeconomy.
Több
Photoshop? CS2 Bible
17 671 Ft
15 904 Ft